Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Rico Tobler, Singer Erik, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-979-8808; e-mail:
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail:
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail:
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail:
 Utánpótlás hírek

Mini csapatunk Zalaegerszegen vendégszerepelt

2018.01.13.

Mini csapatunk Zalaegerszegen vendégszerepelt

Az eddigi "C" tornákon való eredményes szereplés után le szerettük volna mérni, hogy hol tart U10-es gárdánk magasabb kategóriában szereplő csapatokkal szemben. A szomszédos megyeszékhelyen rendezett játéknapon négy kemény mérkőzés várt a fiúkra.

Elsőként a Győri ND ETO 1-es csapata ellen léptünk jégre. Sajnos nem tudtuk felvenni a győriekkel a versenyt. Sok elkerülhető, védekezésbeli hibából adódó gólt kaptunk. A legvégén sikerült ugyan szépíteni, de így is jócskán alulmaradtunk.

A második mérkőzésen Ajka következett. A trend itt sem fordult meg: bosszantó korcsolyázási hibákat vétettünk, hiányzott a passzjáték. Itt már nem volt akkora fölényben az ellenfél, de gólt nem sikerült szerezni. Sima Óriások győzelem lett a vége.

Szünet után a harmadik találkozón a hazai Titánok 1. csapata várt a fiúkra. Itt már kicsit összeszedettebbek voltunk, gólt is szereztünk, de a hazai győzelem itt sem forgott veszélyben egy pillanatig sem.

Az utolsó összecsapáson a Nyugati Eszkimók ellen sem tudtunk meglepetést okozni, annak ellenére, hogy gyakorlatilag az első támadásból gólt szereztünk. Utána egy ideig partiban voltunk, de aztán megszórtak minket. A végén még szépítettünk, de ez is sima vereség lett.

Nem volt szerencsés nap a 13-a. A srácok jócskán a tudásuk alatt teljesítettek, tudnak ennél jobban is játszani. Sajnos sok alaphibát vétettek, az edzéseken gyakorolt mozdulatok nem köszöntek vissza. Rengeteg volt a pontatlanság, a korongkezelési hiba, és fizikailag is fölénk nőttek ellenfeleink. Nem voltunk egy súlycsoportban a riválisainkkal ezen a napon.
Kapcsolódó galéria
Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar