Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Rico Tobler, Singer Erik, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-979-8808; e-mail:
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail:
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail:
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail:
 Utánpótlás hírek

Szombathelyi U12-es torna

2016.12.17.

A hazaiak mellett idelátogatott a Soproni Jégtörők és az Ajkai Óriások gárdája.
Igazi téli hideg, de verőfényes napsütés fogadta a csapatokat. A szombathelyi jégpálya ilyenkor a legjobb oldalát mutatja. A kilátogató közönség pörgős mérkőzéseket láthatott, ahol a kis hokisok megmutathatták, hogy mit tudnak.

Első mérkőzésünkön a Soproni Jégtörők ellen léptünk jégre. Kellett pár sorcsere, amíg felpörögtek a játékosaink, de a fiatal, szimpatikus soproni gárda nem jelentett különösebb gondot. Tetszés szerint értük el góljainkat, és hasonló arányú eredmény született, mint a november végi tornán Sopronban, akkor is, és most is kiütés lett a vége. A gólok ismét megoszlottak a sorok között.

A második mérkőzést ismét az Ajkai Óriások ellen játszottuk. Az előző heti fájó ajkai vereség miatt volt mit törleszteni. Jól indult a mérkőzés, két gólos előnyre tettünk szert, amit az Ajka hamarosan kiegyenlített, majd a vezetést is megszerezte. Ezek után felváltva estek a gólok, általában az Óriások voltak előnyben. Küzdős, hajtós, izgalmas mérkőzést láthattak a nézők. A második félidő közepe után három sorban bekapott gól eldöntötte a találkozót, ugyan a végén még sikerült egy gólra feljönni, de a győzelmet nem sikerült megszerezni.

A kötelező mérkőzések után játszottak még egy barátságos összecsapást a résztvevők. A tornát érem és oklevél átadás zárta. Az U12-esek legközelebb csak az új évben lépnek pályára, a jelenlegi kiírás szerint Ajkán.

A két meccs Pingvin góljai itt megtekinthetőek:

 
Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar