-

Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huFelnőtt csapat

Felnőtt 3x3 - a Bajai Lurkók csapata volt az ellenfél

2021.03.28.Felnőtt 3x3 - a Bajai Lurkók csapata volt az ellenfél

Bajai Lurkók - Szombathelyi Pingvinek 12:25 
Felnőtt 3x3 bajnokság középszakasz, Óbuda. Játékvezető: Kerkovits Ákos

Szombathelyi Pingvinek: Gribovszki József, Markó Bálint, Tobler Philipp - Kovács András, Zelevics Ferenc, Zelevics Gergő - Horváth Zsombor, Lajtai-Péntek Levente, Singer Márk

Felnőtt csapatunk (néhány u18-as feljátszóval kiegészülve) Budapestre utazott, hogy ott megmérkőzzön a négy közé jutásért a keleti divízió bajnokával.

Az eddig veretlen Bajai Lurkók (BALU) csapata volt a házigazda és a papírforma szerint az esélyesebb is. A mieink kicsit tartva ettől, úgy gondolták, semmit nem bíznak a véletlenre és legalább három sorral vágnak neki a mérkőzésnek. Előérzetük nem volt alaptalan, hisz egy nagyon komoly ellenféllel találták szembe magukat.
„A korrekt, fair, ugyanakkor nagyon hajtós játékot játszó gárdának méltó ellenlábasai voltunk” nyilatkozta Zelevics Gergő a csapat legeredményesebb játékosa, aki hatszor talált a kapuba. „Sok helyzet maradt ki mindkét oldalon, de ma nekünk jött ki jobban a lépés” tette még hozzá.
A 3x15 perces, futóórás mérkőzésen Pingvinjeink végig vezetve hozták le a meccset, minden harmadban fokozatosan növelve előnyüket, s így a végén kétszerannyi (25:12) találattal biztosították be továbbjutásukat a Final Four-ba.
„Már az első harmadban látszott, hogy egy pillanatig sem engedhetünk ki, mert összeszokott és győzni akaró csapattal játsszunk, akik bármikor képesek meglepetést okozni.” mondta Horváth Zsombor, aki maga is három góllal vette ki a részét a sikerből.
„A kulcsszó a fegyelmezettség volt. Tudtuk, ha kevesebb hibát követünk el, jobbak az esélyeink és ez így is lett.” utalt a győzelem egyik ismérvére Tobler Philipp szintén három gólos, U18-as feljátszó.
Csapatfotó most sajnos nem készült, mert a pandémiás helyzetre való tekintettel szigorúan csak a játékosok utaztak, Ők pedig érthető módon az örömködéssel és nem a fotózkodással voltak elfoglalva.

 


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar