Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huFelnőtt csapat

Felnőtt ISHA bajnokság 2. forduló

2017.05.10.

Felnőtt ISHA bajnokság 2. forduló

 

Szombathelyi Pingvinek - Hartberg CH 4:2 (2-2, 2-0) A HCH kezdte jobban a találkozót, egy palánk közeli lövéssel szereztek vezetést a vendégek, amit az 5. percben Tóth Zsolt egyenlített ki. A 11. percben pedig már nálunk volt az előny, egy parádés Tóth Attila, Singer Erik összjátékot követően.
A második félidőben szikrázóan kemény, férfias küzdelmet láthatott a kilátogató lelkes közönség. A 20 percben egy emberelőnyt kihasználva egyenlített a HCH. Továbbra nagy iramú volt a meccs, a győzelemre hajtott mindkét csapat, felváltva forogtak veszélyben a kapuk, Sipos Pali azonban hárította a Hartberg próbálkozásait. Az 29. percben emberelőnyhöz jutottak a Pingvinek, amit -Singer Márk asszisztját követően- Singer Erik váltott gólra. A végeredményt Sipos László állította be, aki Tóth Zsolt átadását vágta be az osztrák kapuba.
Gólszerzők:  Singer Erik 2, Tóth Zsolt-Sipos László 1-1

 

 

Pingvinek - Mad Dogs 5:5 (0-3, 5-2)
Az első játékrészben egy gyors bekapott gól után kiegyenlített mezőnyjátékot hozott a találkozó, de a kapura teljesen veszélytelenek voltak a Pingvinek, nem játszott jól a csapat. A játékrész vége előtt 1 percen belül két találatot is szereztek az osztrákok, ezzel megnyugtató előnnyel vonulhattak pihenőre.
A második félidő elején folytatódott a Pingvin gólínség, sőt bécsújhelyieknek sikerült még 2 gólt szerezniük. A 20. perc közepén 0-5-ös állásnál egy  egyéni akció végén Sipos László végre betalált, majd 1 perc múlva ismét ő volt eredményes. Még mindig 3 gól előnye volt az ellenfélnek, de a mieink nem törődtek bele, s parádés hajrát indítottak. 5 perccel a vége előtt Tóth Zsolt egyéni akció után 2-re csökkentette a hátrányt, majd a 26. percben Csergő István asszisztjából elért találattal 1 gólra felzárkóztak a Pingvinek. 2 perccel később fordított volt a felállás: Tóth Zsolt passzát Csergő István váltotta gólra, kiegyenlítve az eredményt. Az állás ezután már nem változott, döntetlen lett a vége. Negatívum volt az, hogy ekkora előnyt adott a csapat az ellenfélnek, pozitívum pedig az, hogy 5 gólos hátránynál sem adták fel a mérkőzést.
Gólszerzők: Sipos László - Tóth Zsolt 2-2, Csergő István 1