-

Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huFelnőtt csapat

Győzelemmel tértek haza a Pingvinek

2020.01.18.Győzelemmel tértek haza a Pingvinek

Magyar Jégkorong Szövetség jóvoltából, a kisméretű (20x40 m) jégpályák népszerűsítésére, első ízben került megrendezése egy amatőr 3x3-as jégkorongtorna, melynek a Soproni Műjégpálya adott otthon. Mivel erre a szövetség pályázatot írt ki, több pályaüzemeltető is rendez majd ilyet a közeljövőben. A mérkőzések 20 percesek voltak, kiskapura, kapus nélkül, körmérkőzéses formában, majd a végén a harmadik és az első helyért külön összecsapással zajlottak.
A 4 csapatos tornán, egy soproni felnőtt, egy a Pingvinek színeiben játszó, de Sopronban élő kölyök, egy szintén ott élő, de Székely földről származó felnőtt csapat nevezett a mieink mellett. A csapatok minimum 6. maximum 9 fővel indulhattak. A Pingvineket, Kovács András, Lajtai Levente, Pálmai Attila, Singer Péter, Sipos László, Zelevics Ferenc és Zelevics Gergő képviselte.
Első körben a fiatal és a „veterán” Pingvinek csaptak össze, ami a higgadtabb és rutinosabb játéknak köszönhetően a felnőttek győzelmével zárult. A második találkozót a Székelyekkel játszották felnőttjeink, ami döntetlennel ért véget (6:6). A gyerekek Sopron csapatával mérkőztek meg, ahol szintén döntetlen eredmény született (7:7). Az ifjoncok a Székelyektől kikaptak, majd felnőttjeink arattak nagy arányú győzelmet a soproniak felett (7:1). Ezzel kialakultak a bronz és az aranymeccs csapatai. A kölykök Sopronnal, a felnőttek a Székelyekkel csaptak össze.
A harmadik helyért folyó küzdelemben a fiatalok kezdtek jobban, de a végére kijöttek a sodrukból, ezzel sajnos elúszott a bronzérem.
Az aranymeccs igazi rangadóhoz méltó parázs mérkőzést hozott. A gólok felváltva estek, hol az ellenfél, hol mi vezettünk. Kettő perccel a vége előtt még a Székelyek örülhettek 8:7-es előnynek, majd utolsó erejüket összeszedve, örült tempót diktálva három gólt gyötörtek Pingvinjeink az ellenfél kapujába a dudaszó előtt, amivel megszerezték a torna bajnoki címét.


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar