-

Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huFelnőtt csapat

Második forduló az OB III-ban

2017.10.28.Második forduló az OB III-ban

Szombathelyi Pingvinek - TSE Gerillák (Budapest) 2:9 (2:2, 0:4, 0:3)

Kiegyenlített első harmadot hozott a találkozó. A játékrész első felében kemény, férfias küzdelem zajlott a jégen, itt is, ott is akadtak lehetőségek. A 12. percben a vendégcsapat megszerezte a vezetést. A 15. percben egy remekül eltalált távoli bombával Maár Viktor egyenlített. Továbbra is lendületben maradtunk, a 18 percben Kovács András révén a vezetést is megszereztük, egy közelről elért találattal. A Gerillák 1 perc múlva egyenlítettek, így 2-2-es állással vonultak a csapatok pihenőre.

A második harmad elején rögtön emberelőnybe kerültek a Pingvinek, de nem sikerült kihasználni a fórt: magas bot használat miatt érvénytenítették a találatunkat a játékvezetők. Ebben a szakaszban megvolt a lendület, akadtak lehetőségeink, de az ellenfél kapusa remekül védett. A 30. percben ismét átvette a vezetést budapesti gárda, ezzel 3-2 volt oda. A 34. percben emberhátrányba kerültünk, amit már gólra váltott az ellenfél (2-4). A hátralévő 5 percben sajnos megtört a lendület, nekünk semmi nem jött össze, két elkerülhetőnek tűnő gólt is kaptunk, ezzel 4 gólos előnnyel mentek pihenőre a csapatok (2-6).

A harmadik harmad pocsékul indult, rögtön a kezdés után betalált a budapesti csapat (2-7). A mieink a 42. percben ismét előnybe kerültek, időt kértek, kapust cseréltek, de nem sikerült faragni a hátrányt, sőt a 43. percben újból a hálónkba került a korong (2-8). A végeredményt a 45. percben állították be Gerillák (2-9). A harmad hátralévő részében főként emberelőnyben játszahattunk, de az ellenfél cserekapusa is jól állta a sarat, nem sikerült szépíteni az eredményen.  

A mérkőzés feléig egyenrangú ellenfelei voltunk a fiatalokból álló TSE Gerillák csapatának. A 30. percig jól korcsolyáztunk, megvoltak a lehetőségek. Az érvénytelenített gólunk után aztán megtör a lendület, elfogyott az erőnk, az ellenfél pedig eldöntötte a mérkőzést.

Gólszerzők: Maár Viktor, Kovács András

Folytatás 2 hét múlva a Rozmár JSE gárdája ellen szintén Zalaegerszegen.


Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar