Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huFelnőtt csapat

Negyedik forduló az OB III-ban

2017.11.11.

Negyedik forduló az OB III-ban

Újabb hazai mérkőzéssel folytatódott a felnőtt OB III-as bajnokság

Szombathelyi Pingvinek - Hargitai Farkasok 2-8 (2-1, 0-3, 0-4)

A forduló előtt hibátlan mérleggel álló Farkasok voltak a találkozó esélyesei. Ennek megfelelően kezdtek a vendégek, akik az 6. perc elején vezetést is szereztek (0-1). A mieink azonban nem ijedtek meg, remek játékot játszva, egyenrangú ellenfelei voltak az riválisnak. A 9. perc végén emberelőnybe kerültünk, amit nem sikerült gólra váltani. A harmad vége előtt nem sokkal ismét kiállítást ítéltek a vendégek ellen, amit Nagy Máté váltott gólra (1-1). 1 percen belül Kovács András találatával pedig már a Pingvineknél volt az előny (2-1). Az állás a harmad végéig már nem változott, így 1 gólos hazai előnnyel vonultak a csapatok pihenőre.

A második játékrész ismét Pingvin előnnyel indult, de fél perc múlva a Farkasok értek el gólt belőle (2-2). Láthatóan magasabb sebességi fokozatra kapcsoltak a vendégek. A 26. percben kiállítást ítéltek ellenünk, nem egészen 1 perc múlva pedig kettős hátrányba kerültünk. Nem sikerült kivédekezni, 3 másodperccel az első büntetés letelte előtt betalált az ellenfél (2-3). A 30. percben páros kiállítást ítéltek a játékvezetők, ebből ismét a vendégek jöttek ki jobban, a 31. percben két gólra növelték az előnyüket (2-4). Még ugyanebben a percben újabb előny nálunk, de sajnos ez is kihasználatlanul maradt. A 34. percben megismétlődött ugyanez, előnybe kerülünk, de szereztünk gólt. A második játékrész végén 2 gólos vendég előnnyel vonultak a csapatok szünetre (2-4).    

Az utolsó harmad elején kivédekeztünk egy hátrányt, majd a 45. percben ismét mi kerültünk fórba, a gólszerzés nem sikerült. A 46. percben verekedés miatt kiállítás ott, fegyelmi büntetéssel egybekötött büntetés itt. A 48. percben a Farkasok újabb gólt szereztek (2-5), majd az 50. percben ismét betaláltak a vendégek (2-6). Az 52. percben páros kiállítás, 1 perc múlva újabb gól (2-7). Az 56. percben újabb előnyhöz jutottak a Pingvinek, de ezt sem sikerült gólra váltani. Az utolsó percben még szereztek egy gólt a Farkasok, így a vége 6 gólos vendég siker (2-8).

A mérkőzés pozitívuma, hogy a félidőig nagy csatára késztettük a jó erőkből álló Hargitai Farkasok gárdáját, remekül játszott a csapat, egy harmadot megnyertek a Pingvinek. A végeredmény nem tükrözi a látottakat, sokkal szorosabb volt a mérkőzés. További pozitívum, hogy egy gólt kaptunk csak emberhátrányban. Viszont az előnyök kihasználásával továbbra is hadilábon állunk.

Gólszerzők: Nagy Máté, Kovács András

Folytatás a KMH ellen december első hétvégéjén a Tüskecsarnokban.