-

Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huFelnőtt csapat

OB III-as alapszakasz 3. forduló

2019.11.09.OB III-as alapszakasz 3. forduló

KMH – Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub 8:3 (2:1, 0:2, 6:0)

A mérkőzést nem kezdtük jól, hiszen az első percben, valójában az első támadásból gólt kaptunk (1-0). Nem törtünk meg és rendezve sorainkat próbáltuk tartani a bajnokság jelenlegi második helyén álló még veretlen tavalyi bajnokot. A 12. percben a KMH megduplázta az előnyét (2-0). Az első harmad utolsó percében Göncz Szabolcs, Singer Márk átadásából Zelevics Gergő lőtte ki a botos 20 centit (2-1).
A második harmadban folytattuk a védekezést, melyekből csatárainknak néha sikerült kiugrásokkal megzavarni a KMH védelmet. Ennek köszönhetően aztán a 22. percben kettős emberelőnybe kerültünk, amit sikerült is kihasználnunk és egy szépen kijátszott gólt lőttünk, Zelevics Gergő, Csergő István asszisztjából Singer Márk vette be a KMH kapuját (2-2). A harmad végéig nem esett gól, amikor is épp emberhátrányban védekeztünk, és egy kidobott korongunkat a hátrányból startoló Zelevics Gergő a hátvédet lekorcsolyázva és a kapust elfektetve higgadtan megszerezte számunkra a vezetést (2-3). A második szünetben tehát egy gólos vezetéssel pihenhettünk egy kicsit. 
A harmadik játékrészt megint nem kezdtük jól, ismét egy első támadásos gólt kaptunk (3-3), a 47. percben pedig egy újabbat (4-3). Az 55. percig tartottuk ezt az eredményt, de aztán egy bő 2 perc rövidzárlat következett, amely alatt 4 gólt szerzett az ellenfél, végleg eldöntve a mérkőzést (8-3).

Kapusunk Sipos Pál 70 lövést kapott és 88,57% hatékonysággal védett. Ennek köszönhetően a harmadik harmad kezdetéig meccsben voltunk a tavalyi bajnok ellen. Kemény mérkőzésen nagy odaadással játszott mindenki, tartva magát a taktikai elképzeléshez. Megpróbáltuk, és majdnem sikerült. Többen is a végletekig kihajtották magukat és bár védekeztünk, de mégis élveztük a játékot. A tudásbeli különbség nem volt megkérdőjelezhető, ennek ellenére sikerült sokáig fegyelmezett és kemény védekezéssel tartanunk magunkat. Bár végül elbuktunk, de mégis büszkék lehetünk a mieinkre, és nyugodtan mondhatjuk: jó mulatság férfi munka volt.

A csapat tagjai:
Kapus: Sipos Pál
Mezőnyjátékosok: Csergő István, Korpos István, Ifj. Korpos István, Zelevics Gergő (2), Zelevics Ferenc, Sipos László, Singer Márk (1), Németh Richárd, Göncz Szabolcs, Horváth Zsombor


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar