X

Kereső


Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. 4/A Fedett Jégcsarnok
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség


Peter Bohunicky a Pingvinek edzésén

A tél legzordabb napján látogatott el hozzánk a mentor edzőnk

Február 26-án érkezett Szombathelyre Peter Bohunicky, aki a Magyar Jégkorong Szövetség megbízásából felügyeli az egyesületünknél folyó szakmai munkát. Látogatásának célja az klubnál folyó edzésmunka megtekintése volt.

Mínusz 8 fokos hidegben, metsző északi szélben kezdődött a tréning. A játékosaink korosztályokra, és kisebb csoportokra osztva hajtottak végre különböző korcsolyázási, korongvezetési és ütőkezelési feladatokat Csergő István, Singer Erik és Őri Zsolt vezetésével. Peter felváltva ingázott a csoportok között, és apró kiigazításokat, javaslatokat adott a gyakorlatok végrehajtása során.
A kis és nagyobb játékosok hősiesen állták az időjárás okozta nehézségeket, számukra nagy élmény volt az edzés végi különleges fogócska a legkisebbekkel, vagy Peter tréning közben végrehajtott korcsolyázási, ügyességi bemutatója. Peter  a program végén a közös csatakiáltáshoz is csatlakozott.

A trencséni szakember a két órás tréning után összességében elégedetten nyilatkozott a látottakról, és még hétfő este hazautazott Szlovákiába.