-

Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huKlub hírek

Pingvin játékos a női U14 válogatott összetartásán

2021.01.12.Pingvin játékos a női U14 válogatott összetartásán

Horváth Júlia lett a Szombathelyi Pingvinek első női játékosa, aki egész napos válogatott összetartáson vehetett részt január 12-én Budapesten, a Tüskecsarnokban. Juli az U12-es csapat tagjaként eddig minden mérkőzésen pályára lépett ebben a szezonban. Gólt még ugyan nem sikerült szereznie de centerjátéka stabil csapattaggá teszi a fiúk között.

Juli már itthon mesélt az U14 válogatott programon szerzett élményeiről: "Megérkeztünk, azonnal túl kellett esnem egy covid tesztelésen, és ezek után mehettünk az öltözőbe. Egy bemelegeítő száraz edzéssel kezdtünk, felöltöztünk aztán, és megkezdődött az első jeges edzés. Passzolós feladatokat végeztük, majd a végén játszottunk egyet. Aztán levezetés következett, majd ebéd után sportpszcihológushoz mentünk. Az utolsó jeges edzés jött délután, ahol rövid feladatokat csináltunk időre, és ezt a következő alkalommal újra lemérik, hogy javultunk-e bennük. Az edzés végén ugyanúgy játék volt, mint délelőtt. Nagyon nagy élmény volt, alig várom a következő lehetőséget."

Hozzá kell tennünk, hogy Juli most egy sérülés miatt lehetett ott a válogatott programon, azonban teljesítményével megmutatta, hogy megérdemel egy helyet az összetartáson.
A sérülés elszenvedője Fullár Emma volt, eredetileg ő utazott volna a válogatott összetartásra. Emma bár még csak tavasszal kezdett jégkorongozni, az U14-es bajnokságban rendre pályára lép és hasznos tagja tud lenni a csapatnak. A meghívó és a sérülése kapcsán ő is megszólalt: "Edzőm, Csergő István kapta meg a behívót az összetartásra, de apukámtól tudtam meg, hogy mehetek Budapestre. Nagyon de nagyon boldog voltam, eszméletlen nagy öröm volt ez számomra, és anyával lázasan készülődtünk az útra, beszereztük a még hiányzó dolgokat. A csapattal január 9-én Budapestre utaztam egy bajnoki meccsre, ahol egy szerencsétlen ütközést követően eltörtem a bal karomat, ezáltal elúszott az utazásom. Hihetetlenül fájt, de nem a sérülés, hanem az elvesztett lehetőség."

Emma körülbelül két hónap múlva térhet vissza a jégre, addig a gyógytornászok által összeállított feladatokat végzi a rehabilitáció során.

A következő összetartáson reméljük, hogy Juli és Emma mellett már Horváth Anna is ott lehet, hiszen hétről-hétre mindhárman jó teljesítményt nyújtanak a fiúk között.

Címlapkép: Szűcs Attila - TSH Photos / MJSZ)


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar