Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail: info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Sipos Pál, Rico Tobler, Singer Márk, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

3. forduló az U13-as ISHA bajnokságban

2018.05.06.

3. forduló az U13-as ISHA bajnokságban

Red Dragons U13 - Pingvinek U13 6:1 (1:0, 5:1)

Remekül kezdtük a találkozót, az első percekben kíváló védekezéssel, és jó támadójátékkal rukkolt ki a csapat. A kapuban Iszak-Pataki Gergő remekelt, a hazaiak nem tudták a saját gyors letámadós játékukat játszani. Az elején a bírók könnyen befújták ellenünk a kiállításokat, de a mieink hősiesen küzdve kivédekezték őket, volt olyan 45 másodperc, ahol kettős emberhátrányban voltunk, és a csapat két legfiatalabb tagja védekezett eredményesen. A 11. percben a harmadik emberelőnyét aztán gólra váltotta a Dragons csapata (1-0).
Ezekben a percekben voltak lehetőségeink, köztük nagy ziccerek is, de ezeket nem sikerült gólra váltani.
A második félidő pocsékul indult: a 17. percben egy elkerülhető 5 perces kiállítást ítéltek ellenünk. A hátrányban felszívták a srácok magukat, többb ziccert is kialakítottak, majd a 19. perc közepén Németh Milán szerzett fonákkal szép gólt (1-1).
Sajnos ez a találat nem törte meg az ellenfelünket. A mieink ugyan még állták a sarat hátrányban, de a 21. és a 22. percben gólokat szereztek a hazaiak (3-1). A kiállítások sok energiát kivettek a játékosainkból, már már nem védekeztünk úgy, ahogy azt tettük az első 15 percben. Hiába védett remekül Erdei Lőrinc, sajnos a kipattanókra nem értünk oda. A Dragons a 23. és 25. perceben ismét betalált a kapunkba (5-1), majd a mérkőzés utolsó percében beállították a 6-1-es végeredményt.

Borzasztó nagy kár ezért a mérkőzésért, mert megvoltak a helyzeteink, a különbség ismét túlzó. Az első félidei játékra lehet építeni. Ott jól működött a védekezésünk, voltah helyzeteink, de azokat sajnos nem sikerült értékesíteni. Érdekesség, hogy a hazaiak a 6-ból 4 gólt egyéni akcióból szereztek.

A Pingvinek gólját Németh Milán szerezte.


Pingvinek U13 - MadDogs U13 2:11 (2:4, 0:7)

A szezonban már harmadszor léptünk pályára a Mad Dogs gárdája ellen. A legjobb eredményt Stegersbach-ban értük el ellenük műanyag pályán, az altenbergi beton ismét az ellenfélnek kedvezett.

A kezdéssel ezen a mérkőzésen sem volt gond. Rögtön az első percben Tárczy Csanád vágott be egy emberelőnyös helyzetet (1-0). A 4. percben egy elkerülhető góllal egyenlített a Mad Dogs csapata (1-1). Ezután mezőnyfölényben játszottunk, de a helyzeteinket megint elpuskáztuk, míg a másik oldalon a bécsújhelyiek újból betaláltak (1-2). A 11. percben Horváth Adrián szépen helyezett találatával egyenlítettünk (2-2), dr 1 perc múlva már ismét ott volt az előny. Az ellenfél 21-es játékosával nem tudtunk mit kezdeni, először megindulásból, majd a 14. percben a kapunk előtti kavarodást kihasználva lőtt gólt. Ezzel két gólos Mad Dogs vezetéssel mentek a csapatok pihenőre (2-4).  
A második félidő első 5 perce ismét kiegyenlítetten telt el, voltak nekünk is lehetőségeink, de Erdei Lőrincnek is volt feladata. A 21. perctől aztán sajnos összeomlott a csapat, kaptunk 3 elkerülhető gólt, amely szárnyakat adott az ellenfélnek, és a percenként szerzett találataival eldöntötte a találkozót. Voltak nekünk is lehetőségeink (elég Iszak-Patati Gergő hatalmas kapuvasára, vagy Németh Milán ziccereire gondolni), de sajnos ezeket nem sikerült értékesíteni. 
A vége 9 gólos Mad Dogs siker lett, 11-2-re nyert a bécsújhelyi csapat.

Ebben a meccsben is több volt. A 21. percig remekül tartottuk magunkat, de aztán a szerencsétlen gólok és a fáradtság miatt kiütés lett a vége. Szakaszokban már fel tudjuk venni a versenyt az ellenfelekkel, ezeket az időszakokat kellene egész mérkőzésre kiterjeszteni.

A Pingvinek góljait Tárczy Csanád és Horváth Adrián szerezték.

A fotókért köszönet Csarankó Antalnak.
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar