Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail: info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Sipos Pál, Rico Tobler, Singer Márk, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

4. forduló az U16-os ISHA bajnokságban

2018.05.19.

4. forduló az U16-os ISHA bajnokságban

Szombathelyi Pingvinek U16 - Mad Dogs U16  16:9   (2:2, 6:4, 8:3)

A nyitófordulóban Bécsújhelyen remek győzelemmel indítottuk a szezont, otthon 11 góllal nyertünk a Mad Dogs csapata ellen.
Az osztrák csapat láthatóan készült a visszavágásra, nagyon felszívták magukat az első játékrészben. A mieinknek nem ízlett a határozott, már-már aggresszív védekezés. Mindkét oldalon akadtak helyzetek, de a kapusok remekül állták a sarat. A 10. percben egy Őri Arvid - Zelevics Gergő kombináció után utóbbi kilőtte a hosszú felső sarkot, ezzel megszerezve a vezetést. Fél percen belül az előbbi gólpasszt adó Őri Arvid talált be, Kemény Kristóf lekészítését vágta be kegyetlenül (2-0). A mieink lendületben maradtak, Philipp Toblernek akadt egy ziccere, de végül a Mad Dogs kapus kivédte. A 13. percben egy védekezési hibát követően a kapunk előttről szerzett gólt az üresen maradó osztrák csatár, majd a 1 percen belül egy potyagóllal egyenlített a vendégcsapat (2-2). A harmad hátralévő perceiben a Pingvinek domináltak, de újabb gólt nem sikerült szereznünk.   

A második 15 perc remekül indult, ismét az Őri/Zelevics páros volt eredményes (3-2). Ezután az osztrák csapat kijött a szorításunkból, a 16. percben egyenlítettek, majd 1 percre rá a vezetést is átvették (3-4). Őri Arvid egyenlített ismét egy remekül kijátszott támadás végén (4-4). A 20. percben emberelőnybe kerültünk, de borzasztó 1 percet produkáltunk, a vendégek két gólt is ütöttek hátrányban, ezzel 6-4-re vezettek. Ez kellően felébresztette a mieinket is, a félidő hátralévő 10 percében 4 gólt szereztünk, kettőt Zelevics Gergő, kettőt pedig Takács Róbert révén. A második szünetre 2 gólos előnnyel mentek a csapatok (8-6).

Az utolsó elején 1-1 gól mindkét oldalon, majd a Mad Dogs kemény játékát elkezdték büntetni a játékvezetők. A harmadik harmadban 4 kiállítást kaptak, a mieink pedig köszönték szépen, és kegyetlenül kihasználták az összeset. Ebben a szakaszban már felszabadultan játszottunk, két remekül kijátszott gólt is szereztünk. A góllövőkhöz Kemény Kristóf, Philipp Tobler, Markó Bálint, Gribovszki József és Németh Áron is csatlakozott. A vége 16-9-es Pingvin siker.

Összegzésként elmondható, hogy a vendégek kapusa remek teljesítményt nyújtott, szorossá tudta tenni az összecsapást. A helyzetek alapján teljesen megérdemelten nyertünk egy parázs, kemény ütközésekkel tarkított találkozón.

Gólszerzők: Zelevics Gergő, Őri Arvid 4-4; Takács Róbert 3, Kemény Kristóf 2; Markó Bálint, Gribovszki József, Németh Áron 1-1
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar