Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

5. forduló az U14 3x3 bajnokságban

2020.01.25.

5. forduló az U14 3x3 bajnokságban

Újabb fordulót bonyolítottak az U14-es 3x3-as bajnokságban, január utolsó szombatján Tatabányán vizitáltak a csapatok. Az ellenfelek ezúttal is a már jól ismert együttesek voltak, sorrendben a házigazda Polipok, a várpalotai Lizards valamint a Nyugati Eszkimók.

Szombathelyi Pingvinek - Tatabányai Polipok 8:0 (4:0, 4:0)
A hazaiak ellen eléggé álmosan kezdett a csapat. Régen játszottunk már tétmeccset nagypályán, keresztben, ezt  meg kellett szoknia a csapatnak. Az első félidőben nem volt meg a megfelelő ritmusa a játékunknak, ugyanakkor a hazaiak nagyon harcosan játszottak, kihasználták azt, hogy nem pörögtünk megfelelő sebességen. A védekezéssel nem volt baj, amikor pedig a kapunk elé került a korong, akkor kapusunk Iszak-Pataki Gergő magabiztosan védett. Az első félidőben az első és harmadik sorunk volt eredményes, az élete első U14-es tornáján debütáló Vörös Miklós és Szabó Botond is gólt szereztek. Mellettük Simon Máté és Tárczy Csanád találtak be. A félidőben 4:0-ra vezettünk.
A második játékrészben nem nagyon változott a játék képe: a Polipok nagyot küzdöttek, kapusuk jól védett. Ennek ellenére Simon Máté, Tárczy Csanád és Vörös Miklós duplázni tudott, a végén pedig Tóth Dániel is betalált. A vége 8:0 lett a mieinknek.
Gólszerzőink: Simon Máté - Tárczy Csanád - Vörös Miklós 2-2, Tóth Dániel - Szabó Botond 1-1

Szombathelyi Pingvinek - Lizards 14:4 (8:2, 6:2)
A következő ellenfél a Lizards csapata volt. Jól kezdtünk, Szabó Botond és Bosits Botond révén két góllal meglógtunk, de két védelmi hibát kihasználva, kiegyenlített az ellenfél. Innentől azonban felpörögtek a srácaink, és a félidő végéig már csak Pingvin gólnak örülhettünk. Tóth Dani háromszor, Simon Máté kétszer, Czóbel Gergely pedig egyszer volt eredményes, ezzel 8:2-vel előnnyel vonulhattunk szünetre.
A második etapban jobban kezdtett a Lizards, szépítettek is (8:3). Ezt követően Simon Máté és Czóbel Gergely is duplázott, mellettük Bosits Botond és Tárczy Csanád is gólt szereztek. A várpalotaiak még egyszer betaláltak, így kialakult a tíz gólos Pingvin siker. A végeredmény 14:4 lett.
Gólszerzőink: Simon Máté 4, Czóbel Gergely - Tóth Dániel 3-3, Bosist Botond 2, Tárczy Csanád - Szabó Botond 1-1

Szombathelyi Pingvinek - Nyugati Eszkimók 7:3 (3:0, 4:3)
A városi riválisunk ellen már nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak a fiúk. Élvezetes, lüktető volt a játék, mindkét oldalon akadtak lehetőségek az első percekben. A 3. percben Simon Máté Czóbel Gergely kapu elé belőtt passzát piszkálta be közvetlen közelről (1:0). 5 perccel később ugyanaz volt a forgatókönyv, egy újboli Czóbel Gergely - Simon Máté góllal már kettő volt közte (2:0). Eközben kapusunk is nagy munkában volt, Iszak-Pataki Gergő remekül védett, és ezzel tartottuk előnyünket. A 15 percben ismét Simon Máté volt eredményes, ezúttal egy távoli bombával vette be az Eszkimók kapuját (3:0). A szünetig már nem változott az eredmény.
A második félidő elejét jobban kezdték a vendégek, egy védelmi hibát kihasználva szépítettek (3:1). Ettől ismét felpörögtünk, és két perc alatt kétszer is gólt ütöttünk: először a 27. percben egy szép Bosits Botond passz után Szabó Gábriel volt eredményes (4:1), majd Tárczy Csanád lépett ki egy elcsent koronggal, amit magabiztosan értékesített (5:1). A 31. percben Czóbel Gergely egy kapu mögül visszafordulós pimasz góllal iratkozott fel a gólszerzőink közé (6:1). Nem sokkal később egy távoli bombával talált be az ellenfél (6:2). A 33. perc elején Szabó Gábriel egy szép egyéni akcióból szerzett góllal válaszolt (7:2). A 36. percben egy távoli lövéssel megszerezte harmadik gólját az ellenfél (7:3). A hátralévő időben már nem változott az eredmény, így zsinórban a 14. mérkőzésünket nyertük meg a bajnokságban, és magabiztosan vezetjük a tabellát.
Gólszerzőink: Simon Máté - Czóbel Gergely - Szabó Gábriel 2-2, Tárczy Csanád 1

Folytatás február 8-án, Várpalotán.
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar