Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

5. forduló az U14-es pontvadászatban

2020.10.10.

5. forduló az U14-es pontvadászatban

ifj. Ocskay Gábor JA - Szombathelyi Pingvinek 10:2 (2:1, 4:1, 4:0)
Székesfehérvár, U14 bajnokság B3-as csoport 5. forduló. Játékvezetők: Ozsváth Dominik, Németh István

Szombathelyi Pingvinek: Iszak-Pataki Gergő - Tárczy Csanád, Szabó Botond, Czóbel Gergely, Szabó Gábriel, Bosits Botond - Bergmann Bence, Tulok Ágoston, Polgár Patrik, Fullár Csanád, Horváth Anna - Hegedüs Árpád, Tamás Dominik

Sajnos további sérülés nehezítette a felkészülésünket az elmúlt napokban. A hazaiak négy teljes sort ki tudtak állítani a mérkőzésre, sokkal keményebb összecsapásra volt kilátás, mint a múlt héten Érden.

Kicsit megilletődötten kezdtünk, az első harmad elején beszorítottak minket a vendéglátók, de remekül védekeztünk, és volt erőnk veszélyes kontrákat is vezetni. Szabó Botond és Tárczy Csanád hatalmasat küzdött minden egyes korongért, és jópárat sikerült is megjátszaniuk. Az 5. percben a sajnos már visszatérő kapunk előtti kavarodás után hátrányba kerültünk (1:0). A hazaiak továbbra is nagy erőkkel rohamoztak, és 2 perc múlva kettőre növelték az előnyt (2:0).
De mindez nem törte meg a csapatot. A 17. percben az ellenfél védője elvétett egy korongot, amelyből remek kontrát követően Czóbel Gergely lőtt hatalmas kapuvasat, ami kipattant, pont a második hullámban érkező Szabó Gábriel elé, aki védhetetlenül be is vágta a hazai kapuba (2:1). A gól jót tett a mieinknek, továbbra is mentünk előre, igyekeztünk beszorítani a jónevű ellenfelünket, és ez sikerült is, azonban egyenlíteni nem tudtunk. A harmad végéig nem változott az eredmény (2:1).

A második harmad nem indult jól, a 23. percben egy vitatható kiállításunkat gólra váltottak a hazaiak (3:1). Habár többször a mi harmadunkban pattogott a korong, nyílt volt a találkozó, továbbra is bátran mentünk előre. A 27. percben egy kapunk előtti buli után, Tárczy Csanád által megszerzett koronggal Szabó Gábriel lépett ki, és a kapus mellett elhúzva szerezte meg önmaga és csapatunk második gólját (3:2). A következő percekben is egyenrangú ellenfelei voltunk a hazai gárdának és annak ellenére, hogy több kapura lövést jegyzőkönyveztek nekik, ebben a szakaszban nem tudtak fölénk nőni játékban. Kapusunk, Iszak-Pataki Gergő parádésan védett, nagy szerepe volt ebben az eredményben.  
A 35. percben emberelőnyben kaptunk gólt (4:2). Ez sajnos megzavart minket, és az Ocskay csapata a hátralévő 5 percben még kétszer betalált, amivel négy gólos előnyre tettek szert 40 perc játék után (6:2).

A harmadik harmad elején tartani tudtuk a 4 gólos hátrányunkat, de végére fejben elfáradtak a játékosaink, a hazaiak pedig bedaráltak minket, 9 perc alatt négyszer is betaláltak, kialakítva a végeredményt (10:2). Kár a végéért, az így kialakult különbséget egy kicsit túlzónak érezzük.

Edzőnk, Csergő István azt emelte ki, hogy fizikailag kitűnő állapotban vagyunk, jól bírta két és fél sorunk a teljes 4 sorral felálló hazaiak ellen. A csapat a második harmad második feléig betartotta a taktikai utasításokat, és remekül helytállt. Nagyon jó meccset játszottunk, és tényleg apróságokon múlt, hogy egy jó eredményt sikerüljön elérni. Nagyot küzdött a csapat, de a végére fejben elfáradtak a játékosaink. A 34. percig sikerült három gólon tartani a Jégkorong Akadémia csapatát.

Gólszerzők: Hamrák István 3, Debreceni-Bárány Kolos 2, Francsics Zsolt - Bagonya Botond - Ruppert Áron - Kiss Domonkos - György Antal 1-1 ill. Szabó Gábriel 2

A következő két fordulóban hazai pályán játszunk, október 17-én szombaton a Jégoroszlánok ellen, majd az alapszakasz végén a Győr gárdáját fogadjuk Zalaegerszegen.
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar