Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

Alapszakasz győztes az U14 3x3-as csapatunk

2020.02.29.

Alapszakasz győztes az U14 3x3-as csapatunk

Szökőnapon rendeztük meg Kőszegen az utolsó kölyök korú kispályás bajnoki fordulót. Ellenfeleink a már jól ismert csapatok voltak: sorrendben a Nyugati Eszkimók, a Tatabányai Polipok és a Lizards gárdái.

Szombathelyi Pingvinek - Nyugati Eszkimók 7:6 (3:3, 3:3, 1:0)
Betegségek nehezítették a helyzetünket a mérkőzés előtt, egyik kulcsjátékosunk félig betegen vállalta játékot. Jó hír volt azonban, hogy Szabó Gábriel sérüléséből felépülve visszatért a csapatba.
Nem kezdtük jól a meccset. Ugyan tét nélküli volt az összecsapás, ennek ellenére, kapkodva, idegesen játszottunk, nem találtuk a ritmusunkat, hajmeresztő hibákat vétettünk. Az Eszkimók ki is használták ezeket, és két az első félidő felénél 2 gólos vezetésre tettek szert (0:2). A 16. percben Szabó Gábriel köszönt be, egy szép egyéni akció végén szépített (1:2). Nem sokáig örülhettünk, 1 percen belül ismét két gólos volt az ellenfél előnye (1:3). 1 perc múlva újabb Szabó Gábriel gólnak örülhettünk (2:3), majd 1 másodperccel a játékrész vége előtt Bosits Botond talált be Szabó Gábriel asszisztjából, így döntetlenre mentettük a félidőt (3:3).
A második 20 percet is az Eszkimók kezdték jobban, egy szép támadás végén újból átvették a vezetést (3:4). Nem hagytuk annyiban, Simon Máté egalizálta az eredményt másfél percen belül (4:4). Roppant izgalmas volt a mérkőzés, fokozódott a küzdelem, mindkét csapat győzelemre hajtott, de továbbra is hiányzott a lendület és az önbizalom a játékunkból. A 24 percben gólt szereztek az Eszkimók, ismét náluk volt az előny (4:5). A félidő felénél Simon Máté révén megint egyenlítettünk, majd 1 percen belül végre sikerült átvenni a vezetést is, ekkor Szabó Gábriel volt eredményes (6:5). Nem sikerült kihúzni, másfél perccel a vége előtt kiegyenlített az ellenfél (6:6), és az eredmény a hátralévő időben nem változott. A szabályok szerint büntetőlövések következtek: nálunk Czóbel Gergely és Tárczy Csanád belőtték, a vendégek közül pedig csak egy találat érkezett, így nagy küzelmet követően megnyertük a mérkőzést (7:6).
Gólszerzőink: Szabó Gábriel 3, Simon Máté 2, Tárczy Csanád - Bostits Botond 1-1

Szombathelyi Pingvinek - Tatabányai Polipok 14:0 (7:0, 7:0)
Az erősen tartalékos Polipok ellen már sikerült sokkal jobb teljesítményt nyújtani. A passzjátékunk feljavult, és igen szép támadásokat láthattunk. Kapusunk, Iszak-Pataki Gergő kapott gól nélkül hozta le a találkozót.
Gólszerzőink: Szabó Gábriel - Mazzag Bendegúz 3-3, Tulok Ágoston - Tóth Dániel - Czóbel Gergely 2-2, Németh Milán - Bosits Botond 1-1

Szombathelyi Pingvinek - Lizards 21:2 (12:2, 9:0)
A Lizards ellen végül sikerült már felszabadultan játszanunk, és nagyon sok szép támadást, kombinációt láthattunk a csapattól. A várpalotai csapat próbálkozott, küzdött, de ezen a találkozón már minden összejött nekünk. A mérkőzés és a torna legjobbja Szabó Gábriel volt, aki mind a három mérkőzésen ellenállhatatlanul jégkorongkozott. Ezen  meccsen Tóth Dani szorgoskodott a pontgyártásban még.
Gólszerzőink: Szabó Gábriel 6, Tóth Dániel 5, Czóbel Gergely - Szabó Botond 3-3, Tulok Ágoston 2, Tárczy Csanád - Németh Milán 1-1

Ezzel a tornával az alapszakasz befejeződött. Az U14 3x3-as döntőt Kecskeméten rendezik március 21-én. Ott az elődöntőben a Csabai Farkasokkal mérkőzünk meg a döntőbe jutásért. A másik ágon a hazai Kecskemét a Nyugati Eszkimókkal csap majd össze.

Az alapszakasz végeredménye:
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar