Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail: info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Sipos Pál, Rico Tobler, Singer Márk, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

Bajnok lett az U14-es kispályás csapatunk!

2018.03.17.

Bajnok lett az U14-es kispályás csapatunk!

Az utolsó fordulóban Nyíregyházára utazott az U14-es kispályás csapatunk, ahol a március elején átadott fedett jégpályán az utolsó fordulót abszolválta a gárda.

Szabolcsi Sólymok - Szombathelyi Pingvinek 4:18 (3:9, 1:9)
Ezúttal a hazai Sólymok ellen kezdtünk, és energikus, remek támadójátékkal az első perctől kezdve nyomás alá helyeztük az ellenfelünket, a 9. percben már 7-1-re vezettünk. Az ellenfél ezután rendezte a sorait, mi meg nem ütöttük be a helyzeteinket, így némileg kiegyenlítetté vált a találkozó. A félidőben 9-3 volt az eredmény.
A második játékrészben nem változott a játék képe. Kiváló védekezést bemutatva, remek gólokat szerezve 18-4-re megnyertük a mérkőzést.
Gólszerzők: Németh Áron 6, Tárczy Botond 3, Philipp Tobler-Gribovszki József-Markó Bálint-Czóbel Barbara 2-2, Bakó Barnabás 1

Szombathelyi Pingvinek - Szekszárdi Jégmadarak 12:4 (4:1, 8:3)
Nagyon rövid szünet után léptünk jégre. A szekszárdiak felszívták magukat, érződött, hogy szerettek volna ellenünk győzelemmel búcsúzni.
Az első játékrész nagyon kiegyenlített volt, nem azt játszotta a csapat, amit az azt megelőző mérkőzésen bemutattak. Szükség volt kapusunk, Iszak-Pataki Gergő bravúrjaira. Nehezen pörögtünk fel, egyedül az első sor volt képes gólt szerezni a szívósan védekező szekszárdiak ellen. Szünetben 3 góllal vezettünk.
A második félidő előtt az edzők rendezték a sorokat, ismét felhívták a figyelmet az alap dolgokra, a védekezésre. A második félidőben feljavult a játékunk, de továbbra is csak az első sorban volt gólveszély, igaz ők megbízhatóan szállították a gólokat. A győzelmünk nem forgott veszélyben egy pillanatig sem.
Gólszerzők: Németh Áron 7, Philipp Tobler 4, Gribovszki József 1

A forduló harmadik mérkőzésén: Szabolcsi Sólymok - Szekszárdi Jégmadarak 7:6 (4:3, 3:3)

Az összesen 12 mérkőzésből álló sorozatot a Csergő István és Rico Tobler által edzett Szombathelyi Pingvinek együttese veretlenül nyerte a Szekszárd és Nyíregyháza csapatai előtt.
Az imponáló fölény a statisztikában is megjelenik. Mérkőzésenként átlagban majdnem 16 gólt szereztünk, és kicsivel több, mint 5 gólt kaptunk csak.

A helyszínen ünnepélyes díjkiosztó zárta az eseményt. Az MJSZ részéről Garbacz Ádám, az U14 3x3 kispályás bajnokság felelőse gratulált a csapatnak, és adta át a jól megérdemelt érmeket, és a kupát. A csapat az öltözőben folytatta az ünneplést.

A bajnokság végeredménye:


A csapat tagjai:
Bakó Barnabás, Bakó Boglárka, Czóbel Barbara, Faragó Noé, Gribovszki József, Iszak-Pataki Gergő, Lengyel Lilla, Markó Bálint, Németh Áron, Pálmai Bálint, Rózsahegyi Donát, Rózsahegyi Márk, Tárczy Botond, Tobler Philipp
Edzők: Csergő István, Rico Tobler

A fotókról Pálmai Bálint hiányzik.