Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

Befejeződött az alapaszakasz az U16 3x3-as bajnokságban

2020.02.23.

Befejeződött az alapaszakasz az U16 3x3-as bajnokságban

Tatabányai Polipok - Szombathelyi Pingvinek 2:11 (1:3, 1:8)
Sérülés és betegség miatt megfogyatkozott csapattal álltunk fel az alapszakasz Polipok által rendezett várpalotai fordulójában. Jól indult a meccs, fél perc elteltével vezetéshez jutottunk Tóth Attila révén, de a "hazai" csapat fél perc múlva egyenlített. Az ezt követő percek főleg mezőnyjátékról szóltak, habár fölényben voltunk, de egészen a 11. percig nem változott az eredmény. Akkor Tóth Dani révén növeltük az előnyünket (2:1), amit Markó Bálint toldott meg eggyel a 17. percben. Az eredmény a szünetig nem változott (1:3).
A második félidőben sokkal jobb játékkal rukkoltak ki a Pingvinek. Rögtön a buli utáni első támadást góllal fejeztük be Tóth Attila révén (1:4). 4 perccel később egy szép Tárczy Csanád - Tárczy Botond összjáték után utóbbi növelte az előnyünket (1:5), majd ismét Markó Bálint, a találkozó legeredményesebb játékosa talált be (1:6). Az utolsó 10 percben még négy gólt sikerült szereznünk Gribovszki József, Markó Bálint, Tóth Dani és Szabó Máté által, miközben a Polipok is szépítettek a 37. percben, így kialakítva a meggyőző 11:2-es Pingvin győzelmet.
Gólszerzőink: Markó Bálint 3, Gribovszki József - Tóth Attila - Tóth Dániel 2-2, Tárczy Botond - Szabó Máté 1-1

Soproni Jégtörők - Szombathelyi Pingvinek 1:16 (1:11, 0:5)
A Jégtörők elleni találkozót úgy kezdtük, ahogy az előzőt befejeztük. Jó tempóban jégkorongoztunk, pontosak voltak a befejezéseink. Már az első 20 perc után 11:1-re vezettünk, a második játékrészre egy kicsit kiengedtünk, de így is nagyarányban nyertünk (1:16).
Faragó Noé eddigi legeredményesebb meccsét játszotta, négy gólt szorgoskodott össze, mellette Gribovszki József és Tóth Attila hasonló jó teljesítményt nyújtott. Mellettük Tóth Dani, Markó Bálint és Tárczy Csanád szereztek gólokat. Ezzel a győzelemmel veretlenül megnyertük az alapszakaszt a nyugati csoportban, 12 meccsen 12-szer győzedelmeskedtünk.
Gólszerzőink: Faragó Noé - Gribovszki József - Tóth Attila 4-4, Tóth Dániel 2, Markó Bálint - Tárczy Csanád 1-1.

Csergő István edzőnk így értékelte a látottakat:
"A Polipok elleni mérkőzésen az első percekben nem játszottunk jól, mert nem használtuk ki a pálya teljes területét. Ugyan végig irányítottunk, de a befejezéseket mindig elhamarkodtuk. Aztán az első játékrész közepére letisztult a játékunk, elkezdtünk folyamatosan korcsolyázni, és elkerülni az ellenfelek közelségét. Ezzel együtt a gólgyártás is beindult.
A második félidőben tovább folytattuk ezt a játékot, az ellenfél alig ért koronghoz, de ezt a gólok száma nem tükrözi, mert sok lövés a kapusban halt el. A kombinatív játékkal teljesen meg vagyok elégedve. A harmadik sorunk is jól teljesített.
A Sopron ellen úgy kezdtük,ahogy Tatabánya ellen befejeztük. Már az első cserében gólt szereztünk, nem hagytuk kibontakozni őket. A folyamatos forgással gyorsan bedaráltuk az ellenfelünket. A kapura lövéseink is pontosabbak lettek, javult a lövések irányultsága, és sok kipattanónk volt."

Folytatás március 8-án Óbudán a középszakasszal.
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar