Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

Magyar Jégkorong Napja 2020

2020.01.18.

Magyar Jégkorong Napja 2020

Ötödik alkalommal szervezett tornát a Magyar Jégkorong Szövetség a Magyar Jégkorong Napja alkalmából Budapesten, a legendás Városligeti Műjégpályán. A tornákon egy U8-as és egy U10-es csapattal képviseltettük magunkat.

A szupermini gárdánk kezdte meg a játékot. A kicsik három mérkőzést játszottak egymás után olyan ellenfelekkel, akikkel nagyon ritkán találkozhatunk. Az ellenfelek a VSD Párducok, a GP Szegedi Vízmű és a DVTK Jegesmedvék voltak. A legkisebb korosztályunk mindhárom csapat ellen jól szerepelt, több gólt szerzett, mint idáig bármelyik tornán, a gyerekek ügyes, technikás játékkal vétették magukat észre. A szülők is boldogan figyeltek és szurkoltak az apróságoknak.

Kis szünetet követően az mini korú játékosaink is jégre lépett. Egy kategóriával feljebb neveztünk mint szoktunk, hogy megnézzük a gyerekek mit kezdenek a magasabb színvonallal. A kis csapat pedig nagyszerű volt. A Debrecen ellen remekül tartották a lépést a miniseink, A székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia és a MAC Budapest csapatai ellen pedig még egy lapáttal rá is tettek az addigi teljesítményükre, így mindhárom mérkőzés után nagy sikerélménnyel jöttek le a pályáról. A játékban gyönyörű, olykor felnőttes megmozdulásokat mutató minis Pingvinek hatalmas örömmel térhettek haza Budapestről.

A csapataink

U8:
Mazzag Lőrinc – kapus.
Baldauf Lola, Fullár Zsigmond, Göncz Hanga, Kovács Benedek, Major Márton, Náhóczki Sebes, Náray Péter, Sipos Botond, Szolga Emma, Velladics Bence, Velladics Gergely – mezőnyjátékosok.

U10:
Németh Lóránt – kapus.
Bognár Gergely, Fullár Csanád, Herman Bence, Horváth Bence, Horváth Dömötör, Kiss Bence, Mazzag Sarolta, Náhóczki Előd, Németh Erik, Szolga Péter – mezőnyjátékosok.

 

Mellékelve két rövid házi videós beszámoló az eseményről.

 

 

 
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar