Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail: info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Rico Tobler, Singer Erik, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
 Utánpótlás hírek

Mini csapatunk Zalaegerszegen vendégszerepelt

2018.01.13.

Mini csapatunk Zalaegerszegen vendégszerepelt

Mini csapatunk Zalaegerszegen vendégszerepelt

Az eddigi "C" tornákon való eredményes szereplés után le szerettük volna mérni, hogy hol tart U10-es gárdánk magasabb kategóriában szereplő csapatokkal szemben. A szomszédos megyeszékhelyen rendezett játéknapon négy kemény mérkőzés várt a fiúkra.

Elsőként a Győri ND ETO 1-es csapata ellen léptünk jégre. Sajnos nem tudtuk felvenni a győriekkel a versenyt. Sok elkerülhető, védekezésbeli hibából adódó gólt kaptunk. A legvégén sikerült ugyan szépíteni, de így is jócskán alulmaradtunk.

A második mérkőzésen Ajka következett. A trend itt sem fordult meg: bosszantó korcsolyázási hibákat vétettünk, hiányzott a passzjáték. Itt már nem volt akkora fölényben az ellenfél, de gólt nem sikerült szerezni. Sima Óriások győzelem lett a vége.

Szünet után a harmadik találkozón a hazai Titánok 1. csapata várt a fiúkra. Itt már kicsit összeszedettebbek voltunk, gólt is szereztünk, de a hazai győzelem itt sem forgott veszélyben egy pillanatig sem.

Az utolsó összecsapáson a Nyugati Eszkimók ellen sem tudtunk meglepetést okozni, annak ellenére, hogy gyakorlatilag az első támadásból gólt szereztünk. Utána egy ideig partiban voltunk, de aztán megszórtak minket. A végén még szépítettünk, de ez is sima vereség lett.

Nem volt szerencsés nap a 13-a. A srácok jócskán a tudásuk alatt teljesítettek, tudnak ennél jobban is játszani. Sajnos sok alaphibát vétettek, az edzéseken gyakorolt mozdulatok nem köszöntek vissza. Rengeteg volt a pontatlanság, a korongkezelési hiba, és fizikailag is fölénk nőttek ellenfeleink. Nem voltunk egy súlycsoportban a riválisainkkal ezen a napon.
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar