Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Rico Tobler, Singer Erik, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-979-8808; e-mail:
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail:
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail:
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail:
 Utánpótlás hírek

Mini tornán jártunk Ajkán

2018.11.24.

Mini tornán jártunk Ajkán

A Szombathelyi Pingvinek U10-es csapata szombaton Ajkára utazott, hogy részt vegyen egy kispályás tornán. A mérkőzések 2x12 percig tartottak, az eredmény számolása nélkül.

Csapatunk elsőként az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia C2-es csapata ellen lépett pályára, ahol nagyon szépen teljesítettek, ami nem is csoda, hiszen még a lábukban volt az előző hétvégén lejátszott meccsek emléke. Rövid szünet és felfrissülés után a Zalaegerszegi Titánokkal mérkőztek meg, ahol szinte sziporkáztak a gyerekek, szebbnél szebb megoldásokat és nagyszerű tempót láthattunk. A torna félidejében egy hosszabb – jégkészítés miatt beiktatott – szünet következett, amelyet a szívélyes vendéglátásnak köszönhetően forró tea kortyolgatásával és szendvicsevéssel tölthettek a kis hokisok.

A torna talán legnagyobb kihívása ezután várt rájuk, ugyanis az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia C1 gárdájával mérték össze erejüket. Szoros mérkőzés volt, azonban derekasan helytálltak a szombathelyiek, és nem takarékoskodtak a gólokkal sem. Végül egy – a múlt hétvégéről már ismerős csapattal, a Kőszegi Farkasokkal játszottak a Pingvinek. Ezen a meccsen már meglátszott a három korábbi játék is, és a koránkelés miatti fáradtság, de összességében dicséret illeti a tornán részt vevő U10-es csapatunkat, hiszen megfogadták az edzők tanácsát és látszott, hogy minden egyes mérkőzésen igyekeztek minél jobb teljesítményt nyújtani.

 
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar