Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail: info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Sipos Pál, Rico Tobler, Singer Márk, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

Mini tornát rendeztünk Szombathelyen

2019.01.12.

Mini tornát rendeztünk Szombathelyen

Szombat délelőtt a jégkorongosok vették birtokukba a Szombathelyi Műjégpályát, ahol a Pingvinek megrendezték első hazai tornájukat. A megmérettetésre négy vendégcsapat érkezett, az Ajkai Óriások, a Kőszegi Farkasok, a Nyugati Eszkimók és a Soproni Jégtörők. Rajtuk kívül még a Szombathelyi Pingvinek két U10-es csapata vett részt a tornán.

A mérkőzéseket a kispályás bajnokság szabályai szerint játszották, egy meccs két 12 perces félidőből állt, az eredményt nem számolták. Ideális idő fogadta a kis hokisokat és a kilátogató szurkolókat, ismét igazi "winter classic" hangulatban kergették a korongot a gyerekek. Az esemény fénypontjaként a nap is előbújt a felhők közül, pazar hangulatot kölcsönözve a pályának.

A Pingvinek számára nem csak a hazai rendezés miatt volt különleges ez a torna, hanem azért is, mert a szezonban most először két csapattal álltak ki. Mind a két összeállítás remekül teljesített, figyelembe véve azt is, hogy szép számmal akadtak olyanok, akik most szerepeltek először mérkőzésen. Számukra bizonyára felejthetetlen élmény volt a szombati nap, míg a rutinosabb játékosok újfent megcsillogtathatták tudásukat.

Az esemény jó hangulatban zajlott, hála a rengeteg szurkolónak, akik kilátogattak bíztatni a csapatokat, valamint a szervezésben és lebonyolításban nagy részt vállaló szülőknek és segítőknek. A torna végén minden játékos oklevelet és érmet kapott, majd az összes résztvevő csapat összeállt egy közös fotó erejéig.