Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail: info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Sipos Pál, Rico Tobler, Singer Márk, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

Őszi jégkorong fesztiválon jártunk

2017.09.25.

Őszi jégkorong fesztiválon jártunk

A jégkorongszövetség hagyományos jelleggel szeptember végére szupermini és mini kategóriában tornát szervez, amelynek idén is a Vasas Jégcentrum (a volt Jégpalota) adott helyszínt mintegy 50 korosztályos csapat részvételével.

A mieink a mini kategóriában képviseltették magukat. Három kemény mérkőzés várt a Pingvinekre. Mind olyan ellenfelekkel szemben, amelyek sokkal jobb háttérrel rendelkeznek, lassan már két hónapja jégen edződnek.

Először az ifj. Ocskay Gábor Jégkorongakadémia csapata ellen léptünk jégre. Utazási nehézségek miatt kis csúszással indult a mérkőzés. Mivel nem volt idő bemelegítésre, ezért a görkorihoz szokott lábaknak gyorsan át kellett állniuk jégre, és labda helyett korongra. A mérkőzést kapott gól nélkül hoztuk le, igaz nekünk sem ment a góllövés.

A második összecsapáson az FTC gárdája várt ránk. A láthatóan előrébb tartó ellenfelünk ellen bátran kezdtünk, voltak is lehetőségeink, de gólt nem ütöttünk, a Fradi viszont kihasználta a helyzeteit. Nálunk Németh Misu talált be egy szép egyéni akciót követően, de mivel a többi lehetőségünk kimaradt, így 3 gólos FTC siker született.

Az utolsó mérkőzésen a fővárosi MAC Budapest volt az ellenfelünk. Nagy csata kerekedett, Bostits Boti remek teljesítményt nyújtott a kapunkban. A MAC előnyt szerzett ugyan, de az utolsó előtti percben Csarankó Levente egy egyéni akcióval kiegyenlítette az állást. A vége izgalmas volt, de remek védekezést bemutatva, megőriztük az eredményt.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a játékvezető három nyilvánvaló akasztást sem fújt be nekünk, amivel büntető(k)től fosztotta meg a csapatunkat.

A gyerekek a rendezvény végén oklevelet és érmet kaptak Csúszkától, majd egy közös fotó erejéig össze is állhattak vele. A tornát követő értékelésében Csergő István vezetőedző szerint jó eredményt értünk el, dicsérte a srácok küzdeni tudását, és kiemelte, hogy görkorcsolya és labda után nem könnyű ilyen gyorsan átállni a jégre és a korongra.
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar