Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail: info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Sipos Pál, Rico Tobler, Singer Márk, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

Rajt az U13-as ISHA bajnokságban

2019.05.04.

Rajt az U13-as ISHA bajnokságban

Tigers Stegersbach U13 - Szombathelyi Pingvinek U13  2:2 (1:1, 1:1)
Az elmúlt években a hazaiak rendre megvertek minket ebben a korosztályban, de a mostani szezonra náluk is generációváltás történt, így bizakodva tekintettünk a mérkőzés elé.
Jól indult a meccs, bátran játszottunk, voltak nagy helyzeteink is, de sajnos a 4. percben egy védekezési hibát kihasználva vezetést szereztek a hazaiak (1-0).
A bekapott gól után továbbra is megvoltak a lehetőségeink, de azokat vagy a kapusba lőttük vagy az utolsó passzba hiba csúszott. A 11. percben egy szabálytalan ütközést követően Czóbel Gergely megsérült, nem tudta folytatni a játékot. Ezt követően 5 percig emberelőnybe kerültünk, amelynek során a 13. percben egy szenzációs Tárczy Csanád - Németh Milán - Pálmai Fülöp összjátékot követően utóbbi egyenlített (1-1).
A második félidőben folytatódott a mezőnyjáték, voltak helyzeteink is, de ezeket sem tudtuk gólra váltani. A 20. percben ez meg is bosszulta magát, amikor is egy szép kombinációt követően újra a hazaiak szereztek vezetést (2-1). Nem adtuk fel, tovább rohamoztunk, és 1 percen belül Szabó Gábriel egyéni akciójával ismét egyenlítettünk (2-2). Ezután egy emberhátrányt is sikeresen kivédekeznünk. A végén még akadtak meleg pillantok a kapunk előtt, de az eredmény már nem változott, így az első találkozón egy döntetlent sikerült elérni a tavalyi bajnokcsapat ellen. Kapusunk, Iszak-Pataki Gergő ismét nagyon jó formában védett, nagy szerepe van abban, hogy döntetlenre hoztuk ezt a mérkőzést.
Gólszerzőink: Pálmai Fülöp, Szabó Gábriel

Szombathelyi Pingvinek U13  -  Red Dragons Altenberg U13 7:2 (4:0, 3:2)
Rövid szünet után a Red Dragons gárdája várt ránk. Velük sem játszottunk idén még. Egy nagyon fiatal, de ügyes csapattal érkeztek Stegersbachba. Esélyeshez méltóan kezdtünk, a 2. percben már vezetést is szereztünk Szabó Gábriel révén. A következő percekben folytatódott a jó széria, 2 percen belül újabb két Pingvin gólnak örülhettünk Tárczy Csanád és Szabó Gábriel révén. Utóbbi megállíthatatlan volt ezen a találkozón, a 10. percben még egyszer is betalált az ellenfél kapujába. A félidőben 4-0-ra vezettünk.
A második játékrész első percében ismét a Tárczy Csanád volt eredményes, majd némileg váratlanul a Dragons is meglőtte első góljait, ezzel feljöttek 5-2-re. A 21. percben Németh Milán vágta be Pálmai Fülöp remek passzát kapásból. A 24. percben esett még egy Szabó Gábriel gól, a kapu mögül húzta be a rövid sarokba a labdát. Az utolsó pár percben beszorítottuk az ellenfelet, és igazi tüzijátékot rendeztünk, de több gól már nem esett. A vége 7-2-es győzelem. Kapusunk ismét biztos pontja volt a csapatnak: remek védéseket, látványos kivetődéseket mutatott be, és egy büntetőt is hárított. A győzelemünk megérdemelt volt ezen a sportszerű mérkőzésen.
Gólszerzőink: Szabó Gábriel (4), Tárczy Csanád (2), Németh Milán (1),

A játékvezetés minősége sajnos nagyon alacsony volt mindkét mérkőzésen. Sok volt a vitatható ítélet, a kiállítások megítélése nem volt következetes és emellett hibás adatok kerültek be a jegyzőkönyvbe.

Az U13-as csapatunk május 11-én hazai pályán folytatja ugyanezen csapatok ellen.
09:00 Pingvinek U13 - Tigers U13
10:20 Tigers U13 - Red Dragons U13
11:40 Red Dragons U13 - Pingvinek U13
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar