Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

Remek U14 3x3 eredmények 2020 első tornáján

2020.01.04.

Remek U14 3x3 eredmények 2020 első tornáján

Szombathelyi Pingvinek - Nyugati Eszkimók 10:3 (5:1, 5:2)
Az első 2020-as tornánk is "házi" rangadóval indult. Remekül kezdtük a mérkőzést, gyakorlatilag az első támadásunkból eredményesek voltunk, Czóbel Gergely lőtte be Tárczy Csanád passzát (1:0). A következő 8 percben a mezőnyjáték dominált, mindkét oldalon akadtak lehetőségek, de a mieink kimaradtak és kapusunk, Iszak-Pataki Gergő állta jól a sarat. A 9. percben Simon Máté egész pályás szóló után duplázta meg az előnyünket (2:0). 4 perccel később, Szabó Gábriel a kapus mellett elhúzva értékesített egy büntetőt (3:0). A 15. percben egy a térfelünkön elvesztett korongból szépített az ellenfél (3:1). A félidő végét megnyomtuk, az utolsó percben két gólt is szereztünk: először Szabó Gábriel vágta be fonákkal Tóth Dani mértani passzát (4:1), majd Simon Máté mutatta meg, hogy ő is tud fonákkal gólt szerezni. Utóbbi Czóbel Gergely beadását értékesítette (5:1), így jelentős különbségű vezetéssel mehettünk szünetre.
A második félidő elején kicsit álmosan kezdtük, kapusunknak is sok feladata adódott. A 22. percben egy kihagyott nagy Pingvin ziccer utáni ellentámadásból szépítettek az Eszkimók (5:2). A gól egy kicsit megfogta a csapatot, és a következő percekben nem találtuk azt a ritmust, ami megvolt az első játékrészben. A 28. percben Simon Máté remekül szlalomozott végig a pályán, és a hosszú sarokba lőtte a hatodik gólunkat (6:2). Nem egészen fél percen belül, Szabó Gábriel lépett ki Bosits Botond passzával, és a kapus mellett higgadtan elhúzva lőtt fonákkal a kapuba (7:2). A 35. percben egy kapu előtti kavarodás után ismét Czóbel Gergely volt eredményes, ő is fonákkal talált be (8:2). Nem volt még vége, 1 perccel később a csapat "asszisztkirálya", Tárczy Csanád adott forintos passzt Czóbel Gergelynek, aki közelről nem hibázott (9:2). Fél perc múlva Bosits Botond kapuson megpattanó lövése hullott be az ellenfél kapujába (10:2). Az utolsó másodpercben az Eszkimók lőttek egy gólt, így kialakítva a végeredményt (10:3). Megérdemelten nyertük meg a rangadót, az első sorunk remek teljesítményt nyújtott, emellett a kapusunk is "hozta" a remek formáját.
Gólszerzőink: Czóbel Gergely - Simon Máté - Szabó Gábriel 3-3, Bosits Botond 1

Szombathelyi Pingvinek - Lizards 17:2 (9:0, 8:2)
A második találkozón a várpalotai gárda ellen játszottunk, akiknek egy rövid pihenő után kellett ismét jégre lépniük. A mieink az előző győzelem után felszabadultan jégkorongoztak. A mérkőzésen szebbnél szebb akciókat láthattak a csapatot elkísérő szurkolók, a játékosaink remek átadásokkal hozták kihagyhatatlan helyzetbe a csapattársakat, de ezek mellett kapusunknak is akadt néhány remek bravúrja.
Élményszámba ment a harmadik, feljátszó sorunk passzjátéka. A meccs legjobbja Tárczy Csanád volt, aki kiváló védőmunkája mellett szerzett 3 gólt, és adott 4 gólpasszt. A feljátszók közül Mazzag Bende remekelt, aki 4 gólt és 1 gólpasszt termelt. Remekül mutatkozott be élete első tornáján Tóth Boti, aki jó helyezkedéssel és passzokkal vétette észre magát.
Gólszerzőink: Mazzag Bende 4, Tárczy Csanád - Tóth Dániel 3-3, Czóbel Gergely - Simon Máté 2-2, Németh Milán - Bosits Botond - Szabó Gábriel 1-1

Szombathelyi Pingvinek - Tatabányai Polipok 9:0 (3:0, 6:0)
A harmadik összecsapásra nem tudtunk úgy felpörögni, mint ahogy kellett volna. Habár jól indult a találkozó és két támadásból kétszer is eredményesek voltunk Simon Máté és Tóth Dani révén, utána leblokkoltunk. Mezőnyben ugyan jól járattuk és "eldugtuk" a korongot, a Polipok kapusa remek formában védett, Czóbel Gergely csak a 13. percben ütötte a következő gólunkat. A félidő végéig nem változott a játék képe, és az állás sem módosult a szünetig (3:0).
A második játékrészben folytatódott a meddő mezőnyfölényünk, továbbra is sok helyzetet elpuskáztunk. Ezt a sorozatot törte meg a 25. percben Németh Milán, aki Mazzag Bende asszisztját értékesítette (4:0). Ezután Simon Máté percei következtek. Csapatkapitányunk négyszer volt eredményes az utolsó 15 percben, háromszor Czóbel Gergely hozta remek helyzetbe, egyszer pedig egy szép egyéni akciót követően talált be. A 8. gólunkat Pálmai Fülöp szerezte Mazzag Bende jó ütemű passzát követően. A vége 9:0-ás Szombathelyi Pingvinek győzelem, ami az ellenfélre nézve hízelgő, mivel a hálóőrük rengeteg próbálkozásunkat hatástalanította. A mi kapusunknak ezen a mérkőzésen is volt egy hárított büntetője, ugyanakkor kapott gól nélkül hozta le a találkozót.
Gólszerzőink: Simon Máté 5, Czóbel Gergely - Németh Milán - Tóth Dániel - Pálmai Fülöp 1-1

Ezekkel a győzelmekkel 3 forduló után átvettük vezetést a tabellán. Csapatkapitányunk, Simon Máté vezeti a ponttáblázatot, ahol az első 5-ben 4 Pingvin játékost találunk.

A csapatfotóról Tárczy Csanád "igazoltan" hiányzott. Folytatás január 11-én Várpalotán.

Gólösszefoglaló itt megtekinthető:

 
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar