Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail: info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Sipos Pál, Rico Tobler, Singer Márk, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

Szupermini torna Szombathelyen

2020.02.02.

Szupermini torna Szombathelyen

Február első vasárnapján, februári tavaszi időjárásban tartottuk meg első hazai tornánkat. Az eső ugyan megkímélt minket, de közel 15 fokos meleg próbára tette a jeget, de végül a mérkőzéseket meg tudtuk tartani.

Ezen a játéknapon a Soproni Jégtörők, a Győri ETO és az Egerszegi Titánok gárdái voltak a vendégeink, a mieink pedig, a klub életében először, két csapattal képviseltették magukat.

A két kis együttesünk remekül helyt állt, annak ellenére, hogy sok játékosunknak ez volt az első megmérettetése. A kicsik fáradhatatlanul kergették a pakkot verőfényes napsütésben, a szép számú nézősereg pedig lelkesen biztatta a kis hokisokat, akik a torna végére belejöttek a játékba és az utolsó mérkőzésen, a hazai rangadón, már jól megdolgoztatták a kapusokat, sőt szép gólokat is szereztek.

Nagy öröm volt nézni ennyi kis játékost, akik közül jópáran még 2 szezon múlva is ebbe a korosztályba tartoznak majd. és a kezdeti bizonytalanabb mozdulatok után remélhetőleg már komoly tudással lépnek majd pályára ezeken a tornákon.

Sipos Pál edzőnk így értékelt: "Történelmet írtunk azzal, hogy két U8-as csapatunk lépett pályára a tornán. Ebből a régióból korábban csak a Győr volt képes erre. A gyerekek nagyon élvezték a hazai pályát és azt a közeget, ami körülvette. Rengeteg újoncot is avattunk, akik nem ijedtek meg, egyből bedobták magukat a küzdelembe és a jégkorong varázslatos világába. Kívánom, hogy minél hosszabb ideig élvezzék ezt a fantasztikus játékot!"

Göncz Szabolcs edzőnk pedig így látta: "A több tornán résztvett játékosok ügyesen segítették a debütáló kicsiket, akik nagyszerűen helytálltak. Persze van még mit tanulni, de a csillogó gyermeki tekintetek arra engednek következtetni, hogy jó úton járunk. A gyerekek szeretik a jégkorongot, nekünk pedig ebben a korosztályban ez a célunk."

Fotók: Németh Kornél, Major Zsolt, Mazzag Péter és Németh Zsolt

Rövid videós beszámoló itt látható:

 
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar