Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

Tatabánya U10-es tornán vettünk részt

2019.11.23.

Tatabánya U10-es tornán vettünk részt

Nevember 23-án U10-es gárdánk Tatabányára látogatott az aktuális tornájára. Az ellenfeleink a Várpalota Lizards, a Tatabányai Polipok és a Soproni Jégtörők voltak.

A gyerekek nagyon élvezték a játékot, végig küzdötték, hajtották a meccseket, annak ellenére, hogy a játékot nehezítette az oldalról nyitott pályára beáramló rendkívül hideg szél. A kapusaink is remekeltek az egész tornán, nagyon kevés gólt kapott a csapat.

A támadásoknál sok cselt és kapura lövést láthatott a közönség, a játék ezen elemeiben sikerült előre lépni a legutóbbi torna óta. Helyenként már egy-egy szép összjáték is megjelent, amit fejleszteni kell majd a szezon vége felé.

Sipos Pál edző így értékelte a látottakat: "Jól játszottak a gyerekek a mérkőzéseken, a cselek és a lövések egészen jól sikerültek ma. Sokan nyújtottak egyénileg jó teljesítményt, ez vitte előre a játékunkat. A csapatból többen is közel legjobbjukat nyújtották, viszont az talán még fontosabb, hogy saját magához képest ki tudott sokat fejlődni. Ma ez Raffay Kata volt, nálam ő volt a nap legjobbja. Ha kellett, hátul szerzett korongot, ha kellett, akkor elől gyakorolt nyomást az ellenfélre. Sokat korcsolyázott, dolgozott, kapura lőtt, gólpasszt adott. Szép teljesítmény volt!
Ezek után a tornák után már alig várom, hogy mi is folyamatosan jégen készülhessünk és ezáltal még többet fejleszthessük a korcsolyázásunkat."

A csapat tagjai: Máthé Zalán, Németh Lóránt – kapusok.
Bognár Gergely, Fullár Csanád, Fullár Zsigmond (U8), Herman Bence, Horváth Dömötör, Mazzag Sarolta, Náhóczki Előd, Náhóczki Sebes (U8), Raffay Kata, Sipos Botond (U8), Szabó Péter, Szolga Péter – mezőnyjátékosok.
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar