Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

U10-es gólfesztivál Ajkán

2017.03.04.

U10-es gólfesztivál Ajkán

A játéknapon 4 mérkőzés várt a mieinkre, akik a jó szereplés reményében indultak útnak, ugyanis sikerült a szezon eddigi legerősebb csapatát összeállítani.

A Veszprémi Jéglovagok ellen kezdtek a mieink. Ellenük legutoljára a saját pályájukon játszottunk és akkor magabiztos győzelmet arattunk. Az első félidő még szoros volt, ez kellett ahhoz, hogy belemelegedjenek a fiúk. Szünet után volt egy gólváltás, aztán beindult a henger. Minden cserében szereztünk gólt, a kapusunk pedig parádézott a kapuban. A vége kiütéses győzelem lett.

A második mérkőzést az Ocskay gárdája ellen vívtuk. Nagy nevű ellenfelünk ősszel Veszprémben legyőzött minket, ott a második játékrészben tarottuk nagyon jól magunkat. Ajkán a félidő feléig döntetlennel álltunk, majd szünet előtt két gólra növeltük az előnyünket. Álomszerűen indult a második játékrész: sorozatban három gólt lőttünk, amire ugyan tudott válaszolni az ellenfél, de az azt követő két találattal már zsebben volt a mérkőzés. Sikerült tehát visszavágni az őszi vereségért, remek győzelmet aratott a csapat.

A hátralévő találkozókon a házigazda két alakulatával csaptunk őssze. Elsőre az "C1"-es gárda volt az ellenfelünk. Ez a mérkőzés szorosabb volt, mint az előzőek, az ajkai kapus is jó formában védett, viszont a győzelmünkhöz itt sem fért kétség.  

A játéknap utolsó találkozóját az Óriások "C2"-es csapatával játszottuk. A márciusi tavaszi időjárás és a meleg rányomta a bélyegét a jég mindőségére, sok helyen vizessé vált a pálya felülete. Ez a mieinket cseppet sem zavarta meg, ugyanis a nap legtöbb gólját szerezve, sima győzelmet arattak.  

Összefoglalásként elmondható, hogy remek teljesítménnyel rukkoltak ki a fiúk ezen a tornán: volt szemet gyönyörködtető összjáték, parádés egyéni megoldások és szenzációs kapus teljesítmény. Több, mint 30 gólt szereztünk, átlagban 8-at mérkőzésenként. A csapat összes tagja odatette magát, minden dicséretet megérdemelnek.  

A videós gólösszefoglaló 1. része itt megtekinthető:

 

A második két mérkőzés összefoglalója:

 
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar