Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

U10 sárga torna Sopron

2020.02.01.

U10 sárga torna Sopron

U10-es csapatunk nagy lendülettel vetette bele magát a sárga kategóriás tornákba. A fejlődés újabb állomása Sopron volt, ahol a házigazdák mellett az Egerszegi Titánok és a Győri ETO csapatával mérkőztünk meg.

A Titánok csapatával remek hangulatú mérkőzést vívtunk, felváltva forogtak veszélyben a kapuk, nagyon élvezetes találkozó volt a nézők szemében is. Látszott a két csapat közti jég különbség, néha nehezen tartottuk a tempót kiváló korcsolyázóikkal, de ennek ellenére többször is sikerült tetszetős és gyors kontratámadásokat vezetnünk.

A Győri ETO nem csak fölénk, de a mezőny fölé is nőtt ezen játéknapon, a tudásunk elmaradt az övéktől, a játék legtöbb elemében fölénk kerekedtek. Kapusunk remekül védett, többször is olyan bravúrt mutatott be, amit nem gyakran lehet látni U10-es mérkőzéseken.

A zárómérkőzésen a Sopron ellen magabiztos játékot nyújtottak a gyerekek, több kiemelkedő egyéni teljesítmény mellett a csapatjátékban is magasabb szintre kerültünk.

Sipos Pál edző így értékelt: "Az egész tornán megfigyelhető volt egy folyamat, egy javuló tendencia, amit cseréről-cserére mutattak a gyerekek. Az elején nehezen vettük fel a ritmust, de pár csere alatt ez sikerült és néha meglepetést tudtunk okozni a jól képzett ellenfeleinknek. Szerintem a gyerekek alig várják, hogy újra pályára léphessenek. Éhesek, enni akarnak és a táplálékukat jelenti bármilyen jó megoldás, ami a pályán történik, legyen az egy gól, egy jó passz vagy akár egy határozott korongszerzés."

A csapat:
Máthé Zalán, Németh Lóránt – kapusok.
Bognár Gergely, Herman Bence, Horváth Bence, Horváth Dömötör, Kovács Benedek (U8), Mazzag Sarolta, Náhóczki Előd, Németh Erik (U8), Raffay Kata, Szabó Péter, Szolga Péter – mezőnyjátékosok.


A galériában található fotókért külön köszönet Németh Kornélnak.
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar