Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail: info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Sipos Pál, Rico Tobler, Singer Márk, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

U12 3x3 nyitótorna Budapesten

2019.10.12.

U12 3x3 nyitótorna Budapesten

A Magyar Jégkorong Szövetség immár második alkalommal rendezte meg az U12 kispályás (3x3) csapatoknak a szezonnyitó tornáját Budapesten, a Vasas Jégcentrumban, amelyre klubunk is nevezett természetesen.

A "Mi többet nyújtunk" szlogenünk alapján, az U12 3x3-as gárdánk október 1. óta heti 7 edzéssel készül. Az edzések fele száraz edzés, ahol mozgáskoordináció fejlesztést, mobilitás fejlesztést, illetve korrekciós tréninget tartanak felkészült szakemberek. Jégen csak hetente egyszer készülhet ez a korosztály a korlátozott jég elérhetőség miatt. A jeges edzéseket pedig inline tréningekkel pótoljuk.

A tavalyi keretből csak 4 játékos maradt a korosztályban, a többiek frissen felkerült U10-esek voltak, illetve két feljátszó – köztük a kapus, Németh Lóránt – is lehetőséget kapott.

Az első mérkőzésünkön (KESI Sólymok) kicsit nehezen lendültünk játékba, de egy-két csere után felszabadultak a gyerekek és remek játékkal, sok gólt szereztek.

A második találkozón (Jégkert SE) kicsit holtpontra került a csapat és felemás arcukat mutatták a gyerekek, mert bár a többség a képességei javát nyújtotta a mérkőzésen, néhányan viszont nem a játékkal voltak elfoglalva. Sok helyzetet alakítottak ki a gyerekek, de néha a gólvonalról sem sikerült gólt szerezni.

A harmadik meccs (Óriások Jégkorong SE) fantasztikusan sikerült, elképesztően sokat korcsolyáztak a játékosok és a komoly helyzetek nagy részét is sikerült gólra váltani. Németh Lóránt elképesztő formát mutatott az Óriások ellen, messze a mezőny legjobbja volt, két büntetőt is hárított.

Sipos Pál edzőnk így értékelte a látottakat: „A srácok mindent kiadtak magukból a végén, amiért nagy gratuláció jár. Sok gólt szereztünk, a többségüket szép cselsorozat vagy passzjáték után, ami szintén dicséretes. Néhányan a korukat meghazudtoló játékintelligenciával rendelkeznek. Lóci fantasztikusan védett a harmadik mérkőzésen, remélem, hogy mindig ekkora odaadással veti majd bele magát a játékba. Azonban van még mit javulnunk, főként a korcsolyázásban, erre nagy hangsúlyt fogunk fektetni mind görkorcsolyában, mind pedig a jégen.”

Az eseményt oklevél átadás és közös csapatfotózás zárta. A mieink az eredményes szereplést követően jó hangulatban térhettek haza.

 

Fotókért köszönet a Magyar Jégkorong Szövetségnek.

 

Gólösszefoglaló a mérkőzésekről:

 
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar