Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail: info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Rico Tobler, Singer Erik, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
 Utánpótlás hírek

U12-es kispályás gólfesztivál Ajkán

2017.12.09.

U12-es kispályás gólfesztivál Ajkán

Szombaton az U12-es 3x3-as kispályás bajnokság első fordulójára került sor Ajkán.

Két mérkőzés várt a mieinkre: a Nyugati Eszkimókkal és a Szekszárdi Jégmadarakkal kellett megmérkőznünk. Techniaki okok miatt csúszott a kezdés, ezt kihasználva rögtönzött játékkal melegítették be magukat "üzemi hőmérsékletre" a srácok.

Az első összecsapáson a Nyugati Eszkimók gárdája várt a mieinkre. A kezdés utáni néhány perc "tapógatózással" telt, mindkét oldalon akadtak lehetőségek, de gól nem született. Aztán a mieink Csarankó Levente vezérletével elkapták a fonalat. Nagy volt az iram, kemény, de sportszerű mérkőzést játszottak a csapatok. A gólok után ugyan némileg rendezte a sorokat az ellenfél, de a félidő végén ismét megvillantak a Pingvinek, ezzel fél tucat gólt szereztünk az első félidőben.
A második játékrész ismét a mi helyzeteinkkel indult, nem volt ellenszere a remek passzjátékunknak. Ennek ellenére egy eladott korongot követően szépített az Eszkimók gárdája. Mint később kiderült, ezzel el is lőtték a puskaporukat, a mieink ismét felpörögtek, és szebbnél szebb gólokat szerezve megérdemelt győzelmet arattunk.  

Egy gyors jégfelújítás után a Szekszárdi Jégmadarak csapata volt az ellenfél. Az utóbbi években nem játszottunk ellenük, ránézésre magasabbnak és fizikailag erősebbnek tűntek. A mérkőzés forgatókönyve hasonló volt az előzőhöz. Az első találatunkat még kiegyenlítette a Szekszárd, de aztán elkaptuk a fonalat Tárczy Csanád és Csarankó Levente révén. Az első félidő még szoros volt, de a második félidőben felőröltük a Jégmadarak csapatát. Tetszetős támadásokat vezettünk, kombinatív volt a támadójátékunk, és sikerült a helyzeteket gólra váltani.

Összességében elmondható, hogy igen jól sikerült az U12 kispályás csapatunk bemutatkozása. A csapat egészét dicséret illeti a teljesítményért, mezőnyjátékosaink nem ismertek elveszett korongot, helyenként szemet gyönyörkötető játékot láthattak a szurkolók. Nagy különbség volt a hálóőrök teljesítménye között, Bosits Botond parádésan védett a kapuban mindkét mérkőzésen.

A galériában látható fotókért köszönet Csarankó Antalnak.

Videós összefoglaló itt található a mérkőzésekről:


 
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar