Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

U12-es torna Sopronban

2016.11.27.

U12-es torna Sopronban

Az idei évadban a szövetség támogatta U12-es kispályás bajnokság kiírását, amelyre a Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub is nevezett. Így lehetőség nyílik a mini korosztályból kinőtt játékosoknak is "éles" mérkőzésen bizonyítaniuk. A kispályás bajnokság torna rendszerben zajlik, futó órával, percenkénti sorcserével, 2x18 perces félidőkkel.
Az első ilyen tornára négy csapat részvételével november 27-én, vasárnap került sor Sopronban, ahol minden együttes két mérkőzést játszott.
A mieink először a házigazda Soproni JHK ellen léptek jégre. A fiatal soproni csapat nem tudott lépést tartani a harcos, motivált szombathelyi gárdával. A Pingvinek sorban szerezték a találataikat, kiütéses győzelmet arattunk.

Összefoglaló a Sopron elleni mérkőzésről:

Kis szünet és jégfelújítás után az Ajkai Óriások csapatával találkoztunk. A mérkőzés első perceiben több gólt szerezhettünk volna, mégis az ellenfél jutott vezetéshez, egy elkerülhető találattal.
Ezután ismét nagy rohamokat indított a csapat, el is húztunk néhány góllal. Az ajkai kapus továbbra is kiváló formában védett, ziccerek sokaságát hatástalanította. A mérkőzés végül magabiztos Pingvin győzelemmel ért véget. A mi kapusunkat ezen a mérkőzésen többet foglalkoztatták, a feladatát remekül oldotta meg.
A mieink az augusztusi edzőtábor után most léptek jégre először ebben a szezonban, de két meccs alatt sikerült újra megszokni azt. A két találkozó kiváló lehetőség volt az edző számára, hogy felfedje a technikai és taktikai hiányosságokat.
Legközelebb december 10-én szombaton Ajkán lép pályára az U12-es korosztály, ahol Veszprém és Ajka csapataival játszik majd.

Összefoglaló az Ajka elleni mérkőzésről:

 
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar