Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail: info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Sipos Pál, Rico Tobler, Singer Márk, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

U12 kispályás tornát rendeztünk

2019.01.21.

U12 kispályás tornát rendeztünk

A Soproni Jégtörők, a Tatabányai Polipok, a Várpalotai Lizards és a házigazda Pingvinek 2x18 perces körmérkőzéseket játszottak egymással, a megszokott módon az eredmény számolás nélkül Szombathelyen, január 20-án vasárnap.  

Az időjárásra egy szavunk nem lehetett, igazi téli "egészséges" hidegben és szikrázó napsütésben került sor a 6 mérkőzésre. Remek hangulatú meccseket láthatott a csapatokat elkísérő szülői gárda és a szépszámú kilátogató közönség.

A mieink a Jégtörőkkel kezdték a tornát. Kicsit rozsdás volt a gépezet az elején, sok volt a hiba a játékunkban, nem működtek jól a passzok. Ennek ellenére főleg a vendégek térfelén bonyolódott a játék. A nagyon sportszerű mérkőzésen helyzetek sorát dolgoztuk ki, de a soproni hálóőr kíválóan védett. Az idő múlásával a srácok megtalálták a góllövő ütőjüket, és a fölény gólokban is megmutatkozott. Kapusunk, Iszak-Pataki Gergő hozta a tőle megszokott jó teljesítményt, remek védéseivel tartást adott a csapatnak. A találkozó végén a mieink lehettek boldogabbak.

A Várpalotai Lizards következett a sorban. Az első 4 percben nagyon kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, a két szerzett gólunkra kettő válasz is érkezett az ellenfél részéről. Ezt követően a srácok felpörögtek, és felőrölték a vendégcsapatot. Elkezdett működni a passzjáték, az első és második sor játékosai remek helyzetbe hozták társaikat, a szép számú szurkolók nagy örömére. A mini korú kis hokisaink kaptak az alkalmon, és ezen a tornán is sokat tettek a csapat teljesítményéhez, gólokat is szereztek.
A Pingvin játékosok mérkőzés végi "kupacolódása" teljesen megérdemelt volt.

Az utolsó találkozón a Tatabányai Polipok ellen léptünk pályára. A szimpatikus ellenfelünk nem tudta megnehezíteni a mieink dolgát, tetszés szerint értük el a góljainkat. Továbbra is jól működött a passzjáték, és a kapusunk is magabiztosan állta az ellenfél rohamait. Külön gratulálunk Tulok Ágostonnak tétmérkőzésen elért első találatához..

Összességében egy pazar időben megrendezett jó hangulatú, sikeres tornán vagyunk túl. Megy a pacsi a csapatnak és az edzőnek a jó teljesítményért, várjuk a jó folytatást a hátralévő két fordulóban Tatán és Tatabányán februárban.

Fotókért köszönet Csarankó Antalnak
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar