Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Rico Tobler, Singer Erik, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-979-8808; e-mail:
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail:
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail:
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail:
 Utánpótlás hírek

U13-as ISHA bajnokság 3. forduló

2017.05.15.

U13-as ISHA bajnokság 3. forduló

U13-as ISHA bajnokság 3. forduló

Mad Dogs U13 - Szombathelyi Pingvinek U13  3:2 (2:0, 0:2, h.u. 1:0)
Az eddig veretlen, a versenynap előtt mindössze egy döntetlennel álló bivalyerős Mad Dogs ellen játszottuk az első mérkőzést. Az első percek gyakorlatilag megszakítás nélkül teltek el, komoly mezőnymunka folyt a pályán. A Mad Dogs nem tudta feltörni a védelmet, amit remekül megszervezett Csergő István vezetőedző. Fegyelmezetten védekeztek, hajtottak, ütköztek a srácok, mindig volt egy ütő, ami odaért. A 6. percben egy elkerülhető góllal szerzett vezetést a Mad Dogs. A gól után ugyanúgy folytatódott a mérkőzés, mint előtte, de sajnos a félidő végén növelni tudta előnyét az ellenfél.
A második játékrész a legjobb félidőnk volt ebben a szezonban. Gyakorlatilag a kapujukhoz szegeztük a Mad Dogs gárdáját. A játékrész elején kaptunk egy emberhátrányt, amit hősies védekezéssel megoldottunk. Aztán a 6. percben Tárczy Csani csapott le egy kifelé guruló labdára, elszlalomozott a védők között, majd hidegvérrel szenzációs gólt lőtt. A 13. percben ismét emberhátrányba kerültünk, de ezen a napon ez sem tudta megállítani a csapatot: a félpályánál egy kavarodást követően Iszak-Pataki Gergő lépett ki, majd laposan helyezett a kapu bal oldalába. Emberhátrányos gólt szereztünk!
A 15 perc letelte után a szokott módon pacsiztunk az ellenféllel, majd bevonultunk az öltözőbe rákészülni a következő mérkőzésre, ahonnan a bírók kérésére ki kellett jönni és egy 2017-es szabály értelmében döntésre vinni a találkozót.
Folytatódott tehát a csata, amit a Mad Dogs bírt jobban idegekkel. A 32. percben egy védekezési megingást használtak ki. A mieink nem adták fel, hatalmas elánnal mentek az egyenlítésért, de ez nem sikerült, hősies küzdelemben egy gólos vereséget szenvedtünk. A gratuláció természetesen kijár a srácoknak: végig remek védekezést mutattak be a fiúk, a rendes játékidőben mindössze két gólt engedélyeztünk az ellenfélnek. A második félidőt megnyertük, ráadásul kapott gól nélkül. Mindkét emberhátrányt kivédekeztük, ráadásul hatalmas bravúrral még gólt is sikerült szerezni. Ármin jó napot fogott ki, volt jópár nagy védése. A hosszabbításban a bekapott gól után a kapujuk elé szegeztük őket, 3 nagy lehetőségünk is volt az egyenlítésre. Ez a játék mindenképpen biztató a hátralévő fordulókra.  
Gólszerzők: Tárczy Csanád - Iszak-Pataki Gergő 1-1

Szombathelyi Pingvinek U13 - Red Dragons Altenberg U13 14:0 (5:0, 9:0)
A második mérkőzésen a Red Dragons együttese ellen léptek pályára a mieink. A múlt szezonban parázs csatákat vívtunk ellenük, de az előző fordulók alapján már lehetett sejteni, hogy most egy kicsit könnyebb találkozó vár ránk. Az ellenfél 6+1 játékossal állt fel, akik addig tartották magukat, amíg bírták erővel. A mieink fokozatosan felőrölték őket. Az eredmény az ellenfélre nézve hízelgő, valószínűleg a fáradtság miatt jó pár nagy helyzet maradt ki, 2 kapusvasat is lőttünk. A csapat góljain 7 játékos osztozott.
Gólszerzők: Németh Áron - Rózsahegyi Márk 3-3, Tárczy Botond - Rózsahegyi Donát - Pálmai Bálint 2-2, Tárczy Csanád - Iszak-Pataki Gergő 1-1

Az U13 legközelebb Stegerbach-ban játszik majd június 10-én a Tigers és a Red Dragons gárdái ellen.

 

Összefoglaló a Mad Dogs elleni mérkőzésről:

 

Összefoglaló a Red Dragons elleni mérkőzésről:


 
 

 
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar