Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Rico Tobler, Singer Erik, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-979-8808; e-mail:
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail:
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail:
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail:
 Utánpótlás hírek

U13-as ISHA bajnokság 4. forduló

2017.06.11.

U13-as ISHA bajnokság 4. forduló

Tigers Stegersbach - Szombathelyi Pingvinek 10:8 (5:3, 5:5)
A visszavágás reményében utazott a csapat Stegersbach-ba, a házigazda Tigers elleni mérlegünkön szerettünk volna javítani.
Egy Tigers kapuvassal, és két távoli Pingvin lövéssel indult az összecsapás. A harmadik percben kontrából szerzett vezetést az osztrák csapat, amit Tárczy Botond egyenlített ki, egy ellenfél kapuja előtt szerzett labdaszerzés után. A köevetkező percekben a Tigers játszott jobban, két gólt is szereztek, a 9. percben 3-1-re vezettek. A 11. percben Pálmai Bálint küzdött meg egy korongért, amit Simon Máté vágott a kapuba, majd egy zseniális Tárczy Botond szóló után Iszak-Pataki Gergő egyenlített a 12. percben. Sajnos sokáig nem örülhettünk, a középkezdésből gólt kaptunk, majd a 14. percben egy balszerencsés találattal ismét két gól volt a házigazda előnye.
A szünet után egy remek ütemű Németh Áron beadást lőtt be Tárczy Botond emeberelőnyben. Nem sokkal később nekünk volt ziccer helyzetünk, de elvesztettük a labdát, amiből az osztrákok ismét betaláltak. A középkezdés után egy kapusról kipattanó lövést ütöttek be, így három gól lett az előnyük. A következő percben egy elkerülhető góllal már 8-4 volt a házigazdának. A 18. perc közepén Németh Áron egy egyéni akció után szerzett szép gólt, majd fél perc múlva ismét rosszul védekeztünk, amit az ellenfél góllal büntetett. 9-5 volt az állás 12 perccel a vége előtt. A mieink nem adták fel, 2 percen belül 2 gólt is szereztünk. Először Iszak-Pataki Gergő talált be Tárczy Botond asszisztjából, majd Tárczy Botond szépített Németh Áron remek ütemű átadásából. 9-7 volt az állás 8 perccel a vége előtt, még volt esély Sajnos a 24. percben ismét egy elkerülhető gólt kaptunk, ami után az utolsó játékpercig nem találtunk be. Akkor Németh Áron egyéni akcióból állította be a 8-10-es végeredményt. Győzni nem sikerült most sem. A támadás jó volt, de a védekezés és a kapusteljesítmény messze elmaradt a Bécsújhelyen mutatottól. Ezzel a vereséggel gyakorlatilag eldőlt, hogy második helyen már nem végezhetünk a csoportban.
Gólszerzők: Tárczy Botond 3, Németh Áron - Iszak-Pataki Gergő 2-2, Simon Máté 1

Szombathelyi Pingvinek - Red Dragons Altenberg 18:0 (13:0, 5:0)
A korábbi bécsújhelyi mérkőzés alapján sima meccsre számítottunk a Red Dragons gárdája ellen.
Az első félidőben gólfesztivált rendeztek a srácok, két perc után már 4-gyel vezettünk. Nem volt megállás, sorozatban szereztük a gólokat. Közben gyakorolták a kapu előtti passzjátékot, az ellenfél nem tudott komolyabb ellenállást kifejteni, 13-0 volt az eredmény a szünetben. A második félidőben 7 perc alatt még szereztünk 5 gólt, de hátralévő 8 percben nem tudtuk bevenni az ellenfél kapuját, pedig rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de a vége így is a szezon legnagyobb arányú győzelme lett.
A csapatból 8 játékos szerzett gólt.  
Gólszerzők: Tárczy Botond 5, Németh Áron - Simon Máté 4-4, Bakó Barnabás - Czóbel Barbara - Czóbel Gergely - Rózsahegyi Márk - Pálmai Bálint 1-1

 

Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar