Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail: info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Sipos Pál, Rico Tobler, Singer Márk, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

U13-as kupadöntőn szerepeltünk Stegersbachban

2019.07.07.

U13-as kupadöntőn szerepeltünk Stegersbachban

Mivel vendég csapat voltunk, nem lehettünk osztrák kupagyőztesek, az eredményünk nem számított bele a végső sorrendbe. Így gyarkolatilag tét nélkül léphettünk pályára, nem nyomta a teher a vállunkat. A csoportunkat ugyan megnyertünk, de utána már csak a másik "vendégcsapat" ellen játszhattunk.

Szombathelyi Pingvinek U13 - Mad Dogs U13  2:0 (1:0, 1:0)
Ellenfelünk veretlenül végzett a bajnokságban, 12 mérkőzésből 12-t megnyert. Mi  szoros meccseken ugyan, de négyszer is kikaptunk tőlük. Ezen a napon 2:0-ra nyertünk úgy, hogy fegyelmezetten, remekül védekezve játszottunk, és jól értékesítettük a helyzeteinket, kapusunk pedig parádézott. Teljesen megérdemelt volt a győzelmünk.
Gólszerzőink: Szolga Péter, Bosits Botond

Szombathelyi Pingvinek U13 - Red Dragons U13  4:0 (2:0, 2:0)
Jól játszottunk, szinte végig az altenbergi csapat térfelén folyt a játék, de a befejezésekbe sok hiba csúszott. A vendégkapus is nagyon jó formában védett. Lassan azért érvényesült a papírforma, és magabiztosan húztuk be ezt a meccset is. Az eredmény az ellenfélre nézve hízelgő, a helyzeteink alapján sokkal több gólt kellett volna ütnünk. A második találkozónkon sem talált be az ellenfelünk a kapunkba.
Gólszerzők: Mazzag Bende, Tárczy Csanád, Bosits Botond, Szabó Gábriel

Szombathelyi Pingvinek U13 - Murtal Lions U13+   1:2 (0:1, 1:1)
A több túlkoros játékos miatt vendégcsapattá visszaminősített zeltwegi gárda ellen nagyjából a Mad Dogs-hoz hasonló meccset játszottunk. Az ellenfél hatalmas fizikai fölényben volt , de a mieink "vért" ittak, és órásit küzdöttek ellenük.
A Lions szerzett vezetést, de nem adtuk fel, próbálkoztunk, voltak lehetőségeink is. Kapusunk szenzációs formában védett. A játékvezetők ezúttal nem voltak velünk, az agresszíven játszó ellenfélnek több kiállítást nem fújtak be. Ennek ellenére olyan ereje volt a csapatnak, hogy emberhátrányban ki tudott egyenlíteni. A végén egy szerencsés góllal behúzta a meccset a Lions, de a mieink emelt fővel hagyhatták el a pályát.
Gólszerző: Bosits Botond.

Összegzésként elmondható, hogy Iszak-Pataki Gergő kapusunk igen jól védett a tornán, 3 mérkőzésen mindössze 2 gólt kapott. A srácok "megtanultak" küzdeni, és nagyon fegyelmezettek voltak, betartották az edzői utasításokat, és a szezon legjobb teljesítményét nyújtották. Öröm volt nézni a játékot és az akarást. Az utolsó találkozó végén a népes szurkolósereg felállva tapsolva köszönte meg a játékosok teljesítményét.

Az eredményhirdetés során kaptunk díjat a bajnokságban elért második helyezésünkért ill. a legjobb külföldi gárda díjával is csapatunkat jutalmazták.

 
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar