Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail: info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Sipos Pál, Rico Tobler, Singer Márk, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

U13-as nyitó forduló az osztrák görhoki bajnokságban

2018.04.08.

U13-as nyitó forduló az osztrák görhoki bajnokságban

Mad Dogs U13 - Szombathelyi Pingvinek U13 8:1 (6:0, 2:1)
Az előző évek bajnokságainak győztese ellen kezdtük meg a szezont.
Rögtön az első percben egy erősen véleményes kiállítást ítéltek ellenünk, amit az ellenfél gólra váltott. Ezután támadólag lépett fel a csapatunk, voltak lehetőségeink, de a hazai kapus nagyon jó formában védett. A 3. percben újabb kiállítással sújtottak minket, de ezt jó védekezéssel, kapott gól nélkül átvészelték a mieink. A 8. percig remekül tartottuk magunkat, akkor azonban egy rövidzárlat miatt zsinórban három gólt kaptunk, abból az egyik szintén véleményes volt, mivel szerintünk nem volt bent a labda a kapuban. A pihenőig még kétszer betaláltak a hazaiak, így 0:6-os állással fordultak a csapatok.
A második játékrészben rögtön az elején betalált a vendéglátó, de utána kiegyenlítetté vált a játék. A lendületünket ismét egy jogtalan kiállítás törte meg. Ezt sikerült kivédekezni, majd teljes létszámnál egy eladott labdát a hazaiak gólra váltottak. A csapat mindent megtett a szépítés érdekében, amely -ezúttal jogos- emberhátrányban a 29. percben Bosits Botond révén sikerült is. A vége 8-1-es Mad Dogs siker.
Az eredményhez képest nem volt ekkora különbség a csapatok között, a játékvezetés botrányos volt. A hazaiak mindössze egy kiállítást kaptak, a mieink négyet, egy kivételével mind vitatható volt. Erdei Lőrinc remekül mutatkozott be a kapuban, sajnos a kapott gólok nagy részéről nem tehetett.
Gólszerző: Bosits Botond 1

Szombathelyi Pingvinek U13 - Red Dragons U13 9:10 (2:7, 7:3)
A nap második mérkőzésén a Red Dragons Altenberg együttese várt a mieinkre.
Az első támadásból ziccerbe kerültünk, de a rosszul helyezett lövést védte a kapus. A következő percek hidegzuhanyként érték a csapatot elkísérő szurkolókat. 5 perc után 5-1-re ment az ellenfél, az első félidő végén pedig 7-2-re vezetett a Red Dragons gárdája. Lassúak, pontatlanok, körülményesek voltunk, az elvesztett labdákat pedig könyörtelenül gólra váltotta az osztrák csapat.
A második félidőben aztán feljavult a játékunk, rá sem lehetett ismerni a mieinkre, akik 10 perc alatt utolérték a riválist. Hihetetlen izgalmak után a 27. percben kiegyenlítettünk, ekkor 9-9 volt az állás.
Vérszemet kaptunk, meg akartuk nyerni a mérkőzést. Erre több lehetőségünk is volt, de ezek sajnos kimaradtak. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, és az altenbergi csapat fél perccel a vége előtt beütötte a győztes gólt. A hátralévő 20 másodpercben a kapujuk elé szegeztük az osztrák csapatot, és úgy tűnt, hogy az utolsó másodpercekben sikerül az egyenlítés, de a bírók nem ítéltek gólt...
Borzasztó első félidő után, parádés második játékrészt produkáltak a mieink. Főleg 3-3 elleni játékban múltuk felül az ellenfelünket ezekben a periódusokban. Az ellenfél 35-ös játékosával, Völlger Luis-zal nem tudtunk mit kezdeni, egymaga 7 gólt (!) szerzett.
Gólszerzők: Czóbel Gergely 3, Simon Máté 2, Czóbel Barbara - Bosits Botond - Iszak-Pataki Gergő - Németh Milán 1-1

Fotókért köszönet Csarankó Antalnak.

NZS
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar