Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Sipos Pál, Rico Tobler, Singer Márk, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

U14 3x3 kispályás bajnokság 1. forduló

2019.11.23.

U14 3x3 kispályás bajnokság 1. forduló

A Kőszegi Jégpálya adott otthont az első négycsapatos tornának, amelyen rajtunk kívül a Nyugati Eszkimók, a Lizards és a Tatabányai Polipok gárdái vettek részt.

Szombathelyi Pingvinek - Nyugati Eszkimók 6:8 (3:4, 3:4)
A torna rögtön egy "szombathelyi" rangadóval indult. A korai időpont ellenére lüktető volt az iram, itt is, ott is akadtak helyzetek, a kapunk előtt több veszélyes ziccert is kialakítottak a vendégek. Kapusunk, Iszak-Pataki Gergő elképesztő formában védett. A 6. percben egy borzasztóan peches góllal hátrányba kerültünk, ami érezhetően megzavarta a csapatot (0:1). Az Eszkimók megérezték a lehetőséget, és a 9. ill. a 11. percben még két gólt ütöttek (0:3). Szerencsére nem estünk össze, és Szabó Gábriel szép egyéni akciója után sikerült szépíteni (1:3). A mérkőzés ezen szakaszában sok volt a kiállítás, amiből mi jöttünk ki jobban: Czóbel Gergely lőtte be a jogosan megítélt büntetőt (2:3). A 17. pecben Simon Máté egy remek lövéssel egyenlített (3:3). Sokáig nem örülhettünk, egy felesleges szabálytalanság után belőtt büntetővel ismét az ellenfél vezetett (3:4). Továbbra is sok volt a fault mindkét oldalon, de a játékrész végéig már nem változott az eredmény.

A második félidő elején Czóbel Gergely révén ismét egyenlítettünk (4:4). Az ellenfél ezt követően érezhetően sebességet váltott, és 10 perc alatt 4 gólt szerzett (4:8). A mieink ezután még mindent megpróbáltak, Simon Máté és Tóth Dániel góljaival sikerült visszakapaszkodni, de közelebb már nem tudtunk kerülni (6:8). Izgalmas mérkőzésen maradtunk alul, a meccs legjobbja a kapusunk, Iszak-Pataki Gergő volt.
Gólszerzőink: Simon Máté - Czóbel Gergely 2-2, Szabó Gábriel - Tóth Dániel 1-1

Szombathelyi Pingvinek - Lizards 16:0 (7:0, 9:0)
A második mérkőzésen a várpalotai Lizards csapata ellen léptünk jégre. Az ellenfél egy Polipok elleni győzelem után érkeztek, mi pedig az első meccs vereségét szerettük volna feledtetni. Az első félidőben a második ill. harmadik sorunk játékosai remekeltek, a második játékrészben az első sorunk is belelendült a gólgyártásba. Az ellenfél a második félidőre elfáradt, a kapusunk pedig minden próbálkozásukat hárította.
A vége nagyarányú Pingvinek siker lett. Sportszerű összecsapáson, egy szimpatikus gárda ellen ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.
Gólszerzőink: Czóbel Gergely 4, Tóth Dániel 3, Simon Máté - Tárczy Csanád - Mazzag Bendegúz 2-2, Szabó Gábriel - Németh Milán - Tulok Ágoston 1-1

Szombathelyi Pingvinek - PTSE Tatabányai Polipok 24:0 (11:0, 13:0)
A lelkes tatabányaiak nem tudták megnehezíteni a dolgunkat. A srácok szebbnél szebb akciók során szerezték a gólokat. A Simon Máté-Czóbel Gergely-Tárczy Csanád sor ellenállhatatlan volt, igazi örömjátékot láthattunk, remek passzok, önzetlen átadások jellemezték a játékukat. Melléjük felzárkóztak a többiek is. A vége kiütéses Pingvinek siker lett.
Gólszerzőink:  Czóbel Gergely 7, Simon Máté 5, Tóth Dániel - Mazzag Bendegúz 3-3, Tárczy Csanád - Tulok Ágoston 2-2, Szabó Gábriel - Németh Milán 1-1

Kezdetnek nem volt rossz a teljesítményük, látszott az elején, hogy meccshiánnyal küzdünk, aztán szépen lassan belelendültünk. Az első sorunk remekül játszott, Iszak-Pataki Gergő kapusunk két mérkőzésen sem kapott gólt. Czóbel Gergely a három találkozón 13 góllal és 4 gólpasszal járult hozzá csapatunk mai eredményességéhez. Külön öröm, hogy a 10 mezőnyjátékosunkból 9 szerezett pontot. Folytatás december 7-én Várpalotán ugyanezen csapatok ellen.

A játéknap további mérkőzésein:
Lizards - PTSE Tatabányai Polipok 9:6 (4:0, 5:6)
Nyugati Eszkimók - Tatabányai Polipok 20:1 (11:1, 9:0)
Nyugati Eszkimók - Lizards 11:4 (6:1, 5:3)
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar