-

Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

U14 - befejeződött a bajnoki szezon

2021.04.10.U14 - befejeződött a bajnoki szezon

Sajnos a koronavírus alaposan megkeverte a kártyáinkat az utolsó fordulókban. Karantén, betegség ill. eltiltás miatt elveszítettünk néhány kulcsjátékosunkat, akik az utolsó mérkőzéseken nem is tudták vállalni a szereplést, így kénytelenek voltunk több feljátszó játékossal kiállni.

Szombathelyi Pingvinek - KASI 3:7 (1:1, 1:3, 1:3)
2021.03.20. Zalaegerszeg, U14 helyosztó 2. forduló. Játékvezetők: Molnár József, Szabó Krisztián

52 percen keresztül remekül tartottuk magunkat a jó erőkből álló KASI együttese ellen. Az első harmad teljesen kiegyenlített volt, de az utolsó percekben a fizikai fölényben lévő vendégcsapat megszórt minket.
Gólszerzőink: Czóbel Gergely, Tárczy Csanád, Németh Milán 1-1

A mérkőzés itt visszanézhető:
https://www.youtube.com/watch?v=YD_9rekiKUA

A KASI elleni meccs után karaténba kerültünk, és néhány nap kényszerpihenő várt a játékosainkra. A soron következő találkozóinkat el is kellett halasztani, az árpilis 4-i hétre három mérkőzést is be kellett zsúfolni a naptárba.

Óriások - Szombathelyi Pingvinek 10:1 (3:0, 4:0, 3:1)
2021.04.06. Ajka, U14 helyosztó 3. forduló. Játékvezetők: Németh Norbert, Németh István

Erősen tartalékosan álltunk ki, és sajnos ennyi is volt ebben a mérkőzésben. Főként védekezére kényszerítettek minket, a támadásainkat pedig jól szűrték meg a fizikai fölényben lévő hazaiak. U12-es kapusunk, Németh Lóránt először kapott lehetőséget, és egyáltalán nem ijedt meg, sok szép védéssel mutatkozott be az eggyel magasabb korosztályban. Mellette Dömötör Boglárka védett, aki közel 90%-os mutatóval hozta le a találkozót.
Gólszerzőnk: Bosits Botond 1

A mérkőzés itt visszanézhető:
https://www.youtube.com/watch?v=udTIMeC0Fp0


ESMTK - Szombathelyi Pingvinek 5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
2021.04.07. Budapest, U14 helyosztó 4. forduló. Játékvezetők: László Zoltán, Fényi S. Barnabás

Ki-ki meccs volt, sajnos ezúttal nem sikerült legyőzni a vendéglátónkat. Pedig remekül kezdtünk, az első támadásból gólt szereztünk. Aztán a hazaiak megfordították a találkozót, de mi sem adtuk fel a szintén fizikai fölényben lévő ellenfelünk ellen, hajtottunk, küzdöttünk, de nem sikerült egyenlíteni. Az 58. percig nyitott volt a összecsapás, amikor is 3:2-es állásnál emberelőnyben támadhattunk az egyenlítésért, de egy kontrából elúszott a mérkőzés. Kár érte, mert hiányos kerettel is nagyon közel voltunk a bravúrhoz.
Gólszerzőink: Szabó Gábriel, Bosits Botond 1-1

A mérkőzés itt visszanézhető felvételről.
https://www.youtube.com/watch?v=AsMAFZtlprA


Szombathelyi Pingvinek - Debreceni Hoki Klub 3:10 (1:2, 2:3, 0:5)
2021.04.10. Zalaegerszeg, U14 helyosztó 5. forduló. Játékvezetők: Molnár József, Szabó Krisztián

Két harmadon keresztül szenzációsan játszottunk, a szívünket és a lelkünket is kitettük a pályára. Kapusunk, Iszak-Pataki Gergő parádézott, 3:3-ig nem talált rajtunk fogást a jó nevű ellenfelünk. Az utolsó játékrészre elfáradtunk fizikailag is, és fejben is, tapasztalatlan csapatunknak sok volt a három tétmérkőzés a héten.
Gólszerzőink: Pálmai Fülöp, Mazzag Bendegúz, Szabó Gábriel 1-1

A mérkőzés itt visszanézhető felvételről.
https://www.youtube.com/watch?v=OPjTviU98kg

A csapat tagjai:
Kapusok: Iszak-Pataki Gergő, Dömötör Boglárka, Németh Lóránt
Mezőnyjátékosok: Szabó Gábriel, Czóbel Gergely, Bosits Botond, Szabó Botond, Tárczy Csanád, Németh Milán, Tulok Ágoston, Bergmann Bence, Fullár Emma, Horváth Anna, Polgár Patrik, Hegedüs Árpád, Mazzag Bendegúz, Pálmai Fülöp, Fullár Csanád, Herman Bence, Jagodics Adél, Szolga Péter, Bognár Gergely, Fullár Csanád, Horváth Júlia (mezőnyjátékosok)
Edző: Csergő István

A helyosztók utolsó 4 fordulóját ugyan elvesztettük, de volt tartása a "foghíjas" csapatunknak, emelt fővel hagytuk el a pályát ezek után. Pozitívum, hogy le tudtuk játszani a mérkőzéseinket, és habár közel voltunk hozzá, de nem kellett feladnunk őket. Nagy dicséret illet a mieinket, akik a meghatározó játékosaink nélkül is helyt tudtak állni. Edzőnk, Csergő István a végsőkig űzte-hajtotta a mieinket, megnehezítve az ellenfeleink dolgát. Kapusunk, Iszak-Pataki Gergő megbizható pont volt a kapuban, tartást adott a csapatnak. Első sorunk ponterősen jégkorongozott, nagy szerepük volt abban, hogy ennyire előre tudtunk lépni az alapszakasz után. A feljátszóink minden alkalommal hajtottak, küzdöttek, sokszor a komoly fizikai hátrány ellenére is.

Csapatunk így a 38 nevező gárda közül a 27. helyet szerezte meg. Ahhoz képest, hogy első nagypályás bajnokságunk volt, állandó jég nélkül, heti 1-2 edzéssel (kivéve a 6 hét intenzív hazai jeges tréning lehetőséget), ez nem rossz eredmény kezdésnek. Voltak remek győzelmeink, csodálatos pillanatok, de akadtak kihívások, elég csak a sérülésekre vagy a koronavírus miatti kiesésre gondolni, ennek ellenére egyszer sem léptünk feltartott kézzel jégre. Folytatás ősszel, reméljük, hogy már hazai jégen.

 


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar