Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

U16-os 3x3-as csapatunk megállíthatatlan

2020.01.19.

U16-os 3x3-as csapatunk megállíthatatlan

Január 19-én, Kőszegen rendeztük meg az U16-os 3x3-as kispályás bajnokság harmadik fordulóját. Az ellenfeleink ismét a Soproni Jégtörők és a Tatabányai Polipok gárdái voltak.

Szombathelyi Pingvinek - Soproni Jégtörők 18:2 (8:0, 10:2)
Álmosan kezdtünk, kellett néhány perc, amíg felvettük a megszokott ritmusunkat. A soproni fiatalok kicsit meglepték a mieinket, remekül küzdöttek az elején, sok hibára kényszerítettek bennünket. Az 5. perctől kezdve sikerült felpörögnünk, javult az átadásaink pontossága, és jöttek is a gólok. A félidőben 8-szor találtunk be az ellenfél kapujába, ellenfelünk pedig nem szerzett gólt (8:0).
A második játékrész egy soproni büntetővel indult, amelyet hálóőrünk, Iszak-Pataki Gergő magabiztosan hárított. A vendégek a 22. percben szépítettek, de a játék képe nem sokat változott: magabiztosan vezettünk, igyekeztünk szépen kijátszani a helyzeteinket. Nálunk főleg Markó Bálint, Gribovszki József és Szabó Gábriel jeleskedett a gólszerzésben. A soproniak a 28. percben értékesítettek egy jogos büntetőt, de a győzelmünk egy pillanatig nem forgott veszélyben. Egy jól küzdő jégkorongozókból álló fiatal csapat ellen győzedelmeskedtünk. A végeredmény: 18:2-es Pingvin győzelem.
A mérkőzésen az első sorunk parádés teljesítményt nyújtott: a Gribovszki József - Markó Bálint - Tóth Attila hármas gólokból és asszisztokból 15 pontot gyűjtött össze.
Gólszerzőink: Szabó Gábriel 5, Gribovszki József - Markó Bálint 4-4, Simon Máté 2, Tárczy Botond - Tóth Attila - Tóth Dániel 1-1

Szombathelyi Pingvinek - PTSE Tatabányai Polipok 12:3 (6:0, 6:3)
A Polipok a második mérkőzésen magabiztosan verték a soproniakat, és bizakodva készülődtek a mieink ellen. Bemelegítésnél látszott, hogy fizikailag fölényben vannak, de a mérkőzésen kiderült, hogy a sajátjainkat sem kellett félteni. Küzdelmes mérkőzést vívtunk, látszott, hogy nagyon készültek a vendégek. Majdnem 5 percet kellett várnunk az első gólunkra: ezt, 'újoncunk', Szabó Máté szerezte, aki addig is jól mozgott, és remek passzokkal vetette észre magát. A félidőben a megszokotthoz képest kevesebb gólt szereztünk, a védekezésünk azonban nagyon rendben volt. Meg kellett küzdeni minden egyes találatért, a szünetig összesen 6 gólt szorgoskodtunk össze (6:0).
A második játékrészben folytatódott a küzdelem a jégen, mentünk becsülettel, de a Polipok jól védekeztek. A 24. percben egy távoli lövéssel szépítettek a vendégek (7:1). A folytatásban nem változott a játék képe: mi támadtunk, a Polipok védekeztek, és kontrákból veszélyeztettek, sőt kétszer be is találtak a kapunkba. A találkozó utolsó gólját a nálunk nagyot küzdő Tárcy Botond szerezte, beállítva a végeredményt (12:3).
Teljesítménye alapján a csapatból ki kell emelni Tárczy Csanánod, aki mindkét mérkőzésen kiválóan játszott, hozta a tőle megszokott remek védekezést, és jó ütemű passzai is élményszámba mentek.
Gólszerzőink: Tóth Attila 4, Gribovszki József - Szabó Máté - Tárczy Botond 2-2, Szabó Gábriel - Rózsahegyi Márk 1-1

3 forduló után, a bajnokság felénél, a Szombathelyi Pingvinek imponáló fölénnyel, hibátlan mérleggel vezetik a tabellát. Folytatás február 9-én, Tatabányán.

A játéknap harmadik mérkőzésén:
PTSE Tatabányai Polipok - Soproni Jégtörők 11:2 (6:0, 5:2)

A bajnokság állása:

A galériában található fotókért köszönet Faragó Gábornak.

 
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar