Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Rico Tobler, Singer Erik, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-979-8808; e-mail:
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail:
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail:
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail:
 Utánpótlás hírek

U16-os ISHA bajnokság 5. forduló

2017.06.20.

U16-os ISHA bajnokság 5. forduló

Red Dragons U16 - Szombathelyi Pingvinek U16 11 : 4 (4:2, 3:2, 4:0)
A forduló előtt 1 győzelemmel álló altenbergi csapat ellen próbált meg idegenben a fiatal U16-os csapatunk.
Jól indult a meccs, sikerült a kezdeti Dragons rohamokat hatástalanítani, Nagy Dani remekül kezdett a kapuban,
Az 5. percben Zelevics Gergő Őri Arvid átadásából szerzett higgadt gólt, sőt a középkezdés után Gergő ismét remekül játszotta át magát a Dragons védelmén, de fonáklövése nem találta el a kaput. A 6. percben egyenlítettek a hazaiak egy jól eltalált távoli bombával. A következő percekben is hajtottunk becsülettel, voltak lehetőségeink, de nem sikerült gólt szerezni. Az ellenfél viszont a semmiből találtt be, ismét egy távoli lövéssel, így már náluk volt az előny a 11. percben. A 14. percben kiállítást kaptunk, amiből ismét gólt ért el a Dragons, már 2 gól volt az előnyük. A harmad utolsó percében egy egyéni szóló után ismét eredményes volt a Dragons. A vége előtt Kemény Kristóf szépített egy parádés kapáslövésből. Ezután Nagy Daninak kellett védenie még egy hatalmas ziccert, így 4:2-es Dragons vezetéssel vonultak a csapatok szünetre.
A második félidő kiegyenlített mezőnyjátékkal indult. Keményedett a meccs. A 16. percben Zelevics Gergőt egy labda nélküli szituációban úgy leütközték, hogy cserét kellett kérnie, de ez nem ért kiállítást. Visszatérve egy buli után törlesztett, amiből egy kisebb verekedés alakult ki. A 3-3 elleni játékban emberelőnybe kerültünk, amit nem sikerült kihasználni, sajnos ez meg is bosszulta magát: a 20. percben gólt szerzett az ellenfél. amivel a hazaiak már 5-2-re vezettek. A 22. percben egy kapunk előtti kavarodás utáni lövés újabb Dragons találatot eredményezett. A középkezdésből Zelevics Gergő remek szóló után pimasz gólt lőtt. A gól jót tett, a következő percekben voltak lehetőségeink, szabálytalan csere miatt emberelőnybe kerültünk. A 26. percben Németh Áron szerzett szép gólt, Zelevice Gergő passzát vágta be a pipába közelről. Két gólra feljöttünk. A 28. percben ismét elkerülhető emberhátrányba kerültünk, amit azonnal gólra váltott az ellenfél.  
A harmadik harmadra elfáradt a csapat, sorozatban eladott vagy könnyelmű passzok után, a Dragons fokozatosan növelte az előnyét. Ugyanakkor volt pár helyzetünk, de azokból nem sikerült betalálnunk. A vége 11-4-es hazai siker, nem sikerült megtörni a nyeretlenségi sorozatot.
A Dragons fizikai fölényével szemben két harmadon keresztül tudtuk tartani a lépést. Sajnos ez a fizikai küzdelem felőrölte az erőnket, néha elveszítettük a fejünket, és sok a kiállítást kaptunk fegyelmezetlenség miatt.
A második harmad második felében nagyon jól játszott a csapat, sok helyzetet alakított ki, ott lett volna lehetőség közelebb férkőzni az ellenfélhez. Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy ezen a mérkőzésen is elég erősen megfújták a hazai pályát az Altenberg-nek.
Gólszerzők: Zelevics Gergő 2, Őri Arvid - Németh Áron 1-1

 
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar