Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

U18 - 4. forduló Várpalotán

2021.01.23.

U18 - 4. forduló Várpalotán

Az U18 3x3-as csapatunk ismét hibátlanul teljesített a bajnoki aranyért folytatott csatában

Szombathelyi Pingvinek – Pécsi Skacok 12:5  (4:1, 4:2, 4:2)
U18 3x3 4. forduló, Várpalota, játékvezető: Ozsváth Erik

Szombathelyi Pingvinek: Galambos Benjámin – Gribovszki József, Markó Bálint, Tobler Philipp, Harkány Tamás, Rózsahegyi Márk, Zelevics Gergő, Szabó Máté, Tóth Botond, Puskás Ádám, Faragó Noé, Tatai Ádám

Szombathely Pingvinek - Lizards 10:5 (3:2, 3:1, 4:2)
U18 3x3 4. forduló, Várpalota, játékvezető: Ozsváth Erik

Szombathelyi Pingvinek: Galambos Benjámin – Gribovszki József, Markó Bálint, Tobler Philipp, Harkány Tamás, Rózsahegyi Márk, Zelevics Gergő, Szabó Máté, Tóth Botond, Faragó Noé

U18 3x3-as csapatunk a 4. szombati fordulót már a tabella éléről várhatta. Továbbra is hazai jégen, már heti 5 alkalommal van lehetőségünk készülni. Ezúttal közel teljes kerettel és sikerre éhezve érkeztünk Várpalotára a bajnokság folytatására.

Az első mérkőzésünket a Pécsi Skacok ellen játszhattuk, ahol mindenki számára tudtunk játéklehetőséget biztosítani. Együttesünk magabiztosan, végig vezetve kontrollálta a mérkőzést, sajnos a harmadik harmadban már a következő összecsapásra tartalékolva kicsit visszavett az iramból. Az ellenfelünk mindent megtett, hogy megnehezítse a dolgunkat, a kapusuk sok esetben a gólvonalról mentve védte a kapuját. A találkozó ennek ellenére magabiztos Pingvin sikert hozott.

Külön öröm, hogy csapatunk soraiba Tatai Ádám és Puskás Ádám is visszatért, viszont Tárczy Botond remek cseleiben - iskolai elfoglaltságai miatt- most nem gyönyörködhettünk, viszont első mérkőzésein tudott pályára lépni Faragó Noé. 

A játéknap következő mérkőzésén a tabella második helyezettje, a hazai Lizards ellen szálltunk jégre. Az első harmad komoly iramot hozott,  amely 3-2-es Pingvin vezetéssel zárult. Taktikusan és helyenként gyönyörű megoldásokkal őröltük fel a szívósan küzdő hazai csapatot. A harmadik harmadban tovább növeltük előnyünket, így kettős sikerrel térhettünk haza Várpalotáról.

Több jó teljesítmény is akadt ezen a tornán: kapusunk, Galambos Benjámin bravúrjai mellett, elől Zelevics Gergő, Gribovszki József és Tobler Philipp többször “csengetett be” az ellenfelek kapujába, valamint Harkány Tamás is megszerezte idei első gólját.

“Gratulálok csapatomnak a sikeres hétvégéhez és remélem további sikerekkel akár már az 5. fordulóban sikerül bebiztosítanunk a bajnoki arany megszerzését. Szerencsére az elkövetkező hetekben is hazai jégen készülhetünk, így bizakodva várjuk a folytatást.”- értékelte a látottakat Bosnyák Márkó edző.


Folytatás február 7-én Várpalotán.
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar