Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

U8 - Hazai sárga tornát rendeztünk

2021.01.17.

U8 - Hazai sárga tornát rendeztünk

Az idei szezonban már két sárga U8-as tornán is kipróbáltuk magunkat, és nem vallottunk szégyent. Mindkét játéknapon kiválóan szerepeltek csapataink.

A hazai jeges lehetőségeknek köszönhetően három hétvégén is hazai tornát rendezhetünk lassan egyedülálló módon nyitott jégpályán. 
Az első torna január 17-én került megrendezésre, melyen két Pingvin csapat is jégre léphetett a Titánok és az Eszkimók csapatai ellen.
Az időjárás kegyes volt hozzánk és nagyszerű időben zajlottak le a mérkőzések. A reggeli havazás igazi téli hangulatot varázsolt a jégpályára, amolyan "winter classic" körülmények között léphettek jégre a résztvevők.

Fehér csapatunk, melyben a rutinosabb játékosaink szerepeltek, kiváló játékot mutatva élvezetes mérkőzéseket játszott. Piros együttesünk, melyben sokan első, vagy második tornájukon vettek részt érthető módon nem lőtte számolatlanul a gólokat. Összességében azonban elmondható, hogy amiért ezeket a tornákat rendezzük, vagyis a játék öröme, az önfeledt játék élvezete, maximálisan teljesültek. Sok mosolygós gyermek jégkorongozhatott nyitott pályán remek téli időben, és reméljük ez így lesz majd a következő két hétvégén is.

A fehér csapat: Cziráki Levente, Fullár Zsigmond, Velladics Gergely, Velladics Bence, Mazzag Lőrinc, Sipos Botond, Major Márton, Kovács Kornél, Raffai Mór, Horváth Botond, Németh Nimród, Bereczki Péter, Szolga Bence,edző: Petényi Szilvia

Piros csapat: Tóth Noel, Cziráki Orsolya, Tóth Kornél, Göncz Hanga, Szopori Benett, Papp Csanád, Bognár Mátyás, Alapi Rebeka, Keimling Áron, Koósz Nimród, Velladics Sára, Szabados Zétény, Lengyel Noel, edző: Göncz Szabolcs

A galériában lévő fotókat ezúton is hálásan köszönjük Major Zsoltnak. 
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar