-

Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail:
info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Göncz Szabolcs, Csergő István, Sipos Pál, Bosnyák Márkó, Petényi Szilvia

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

Újabb játékosunk vett részt válogatott összetartáson

2021.10.27.Újabb játékosunk vett részt válogatott összetartáson

Szerencsére lassan hozzászokhatunk, hogy egyesületünk játékosai időről időre részt vehetnek korosztályuknak megfelelő válogatott összetartásokon.

Az elmúlt hetekben U14-es korú lányaink kaptak meghívást, ezúttal az ősszel remek szezont futó, szintén U14-es Németh Milánt érte ez a megtiszteltetés.

Milán beszámolója a két napról:

"Az őszi szünetben azt a nagyszerű lehetőséget kaptam, hogy kipróbálhattam magam az U14-es válogatott összetartásán. A behívó váratlanul ért néhány nappal az utazás előtt, így szinte meglepődni sem volt időm.

Hétfő reggel nagyon korán kellett kelni, mert 7:15-kor már a Tüskecsarnok játékosbejárójánál volt a gyülekező. Egy gyors covid-tesztet követően elfoglaltuk az öltözőinket. Eleinte egy kicsit meg voltam szeppenve, tekintve, hogy egyetlen ismerősöm vagy csapattársam nem volt ott. Az 50 fős társaságot két csapatra osztották, nekem az első edzésem jégen történt, ahol passzolós feladatokat hajtottunk végre, majd két minigame következett. Edzés után lenyújtottunk, hengereztünk és már öltöztünk is száraz edzésre, ahol fekvőtámasz, távolugrás és hasonló erőnléti teszteket végeztünk. Rövid szabadidőt követően elméleti oktatásra indultunk. Itt két sportpszichológussal beszélgettük a sportpszichológia fontosságáról. Délután még két edzésünk volt: egy száraz és egy jeges. Vacsora után átsétáltunk a Duna másik oldalára, ahol egy hotelben töltöttük az éjszakát.

Másnap is meglehetősen korán keltünk, a hotelben megreggeliztünk és fél óra múlva már a csarnok tornatermében vártuk a szárazedzőt. Újra az előző napihoz hasonló felmérések következtek. A jégen játékos, fejlesztő edzésen vettünk részt, az elméleti órán pedig a játékosszerepekkel foglalkoztunk. A délutáni, utolsó jeges edzésen végre nagypályás játékot is játszhattunk.

Összességében jól éreztem magam a megterhelő két nap során, érdekes volt megtapasztalni, hogy hol állok a többségében "A" csoportból érkező fiúk mezőnyében. Látom, hogy miben kell fejlődnöm és mi az a terület, ahol komoly erőt képviselő játékosok között sem vallok szégyent. A komoly munka mellett pár barátra is szert tettem.

Külön köszönöm a lehetőséget edzőmnek, Bosnyák Márkónak, büszke vagyok rá, hogy fantáziát lát bennem és nevezett a válogatásra, valamint nevelőedzőmnek, Csergő Istvánnak a korábbi munkát."

 


Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar