Elérhetőségek

Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

Cím: 9700 Szombathely,
Kenderesi u. Műjégpálya
E-mail: info@pingvinekhoki.hu
Elérhetőség

Elérhetőség

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Károlyi Antal u. 3/B. III/8.

Elnök: Zelevics Ferenc
Elnökhelyettes: Kovács András
Titkár: Göncz Szabolcs
Edzők: Csergő István, Sipos Pál, Rico Tobler, Singer Márk, Vargyas Krisztina

Elérhetőségek:

info[kukac]pingvinekhoki[pont]hu
Zelevics Ferenc: mobil: +36-30-979-8808; e-mail: z.feri@pingvinekhoki.hu
Kovács András: mobil: +36-30-8472020 ; e-mail: dekorand@dekorand.hu
Göncz Szabolcs: mobil: +36-20-9163295 ; e-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu
Csergő István: mobil: +36-20-9417357 ; e-mail: cs.istvan@pingvinekhoki.hu
Sipos Pál: mobil: +36-30-5801162 ;e-mail: s.pal@pingvinekhoki.huUtánpótlás hírek

Véget ért a jeges szezon az U10-nek is

2019.04.07.

Véget ért a jeges szezon az U10-nek is

A Magyar Jégkorong Szövetség tornáitól eltérően itt számolták az eredményeket is.

Az első napon a csoportmérkőzésekre került sor, a Pingvinek az "A" csoportban másik három csapata közül kettővel azonos végeredményű meccset játszottak. Először a Kőszegi Farkasokat, majd a Veszprémi Jéglovagokat sikerült 13:0-ra legyőznie a szombathelyi mini csapatnak. Többen kiemelkedően játszottak, remek kombinációkat mutattak be a gyerekek és végig magas szinten korcsolyázva. A harmadik mérkőzésen a későbbi győztes Egerszegi Titánok csapatával játszottak, ahol először a Titánok szerezték meg a vezetést, de sikerült kiegyenlíteni, sőt, megfordítani az állást. Azonban egy sajnálatos sérülés a Pingvinek részéről kicsit megviselte a csapatot, így a második félidő elején már 7:2-re vezettek a Titánok. A mérkőzés ezen pontján azonban rend lett a gyerekek fejében és a második félidő hátralevő részében nagyon összeszedett játékot mutattak be. Végül az utolsó gólt a Pingvinek szerezték, a végeredmény azonban 7:3 lett a Titánok javára. Így két győzelemmel és egy vereséggel a csoport második helyén zárt a csapat és elérte a felsőházat.

A második napon a felsőházban az Eszkimók, a Győri ETO és az Egerszegi Titánok vártak a Pingvinekre az első négyben. Annak ellenére, hogy az Eszkimók rengeteg büntetőt lőhetett a csapat, és ezen felül is sikerült számtalan gólhelyzetet kialakítani, a mérkőzés vereséggel zárult a Pingvinek részéről. A nap második mérkőzésén a csoportbeli nagy ellenféllel a Titánokkal a Szombathelyi Pingvinek, ahol holtpontra került a csapat, csak néhány perc erejéig sikerült az előző napi játékot mutatni, itt is vereséget szenvedtek. Az utolsó mérkőzésen a Győri ETO volt az ellenfél. A gyerekek összeszedték magukat, elszántan, mindenre készen vetették bele magukat a küzdelembe. Az ellenfél és a nézők legnagyobb meglepetésére a vezetést is sikerült megszerezni. Aztán az ETO rákapcsolt és 4:1-re fordították az állást. A Pingvinek azonban nem adták fel, feljöttek 4:2-re, aztán pedig az utolsó két cserében az egyenlítés esélye is megvolt, azonban egy megugrást és két büntetőlövést sem sikerült gólra váltani, így maradt a 4:2-es eredmény. Végül a Szombathelyi Pingvinek U10-es csapata – ugyanúgy, mint múlt héten az U12-esek – negyedik helyen zárta a tornát.

Az okleveleket az edzők a Kőszeg fő terén felállított színpadon adták át a gyerekeknek, így biztosan értesült az egész város arról, hogy a Pingvinek ott jártak!
Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - Magyar